Antena 3 CNN Actualitate Media Miron Cozma şi soţia sa au cerut o amânare a divorţului

Miron Cozma şi soţia sa au cerut o amânare a divorţului

Miron Cozma şi soţia sa au cerut o amânare a divorţului
Sursa foto: Foto: Videonews
02 Dec 2010   •   20:50

Procesul de divorţ dintre Miron Cozma şi Monica Mihaela Cozma ia o întorsătură neaşteptată încă de la prima înfăţişare. Ambii au cerut o amânare ca să se împace. Pe 16 decembrie, chiar în ziua în care se împlinesc 6 ani de la celebrul decret de graţiere, Cozma va afla dacă divorţează sau nu.

Dis-de-dimineaţă, la judecătoria Buftea a fost mare vânzoleală. După un mariaj de un an şi jumătate, avocata Monica Mihaela, soţia lui Miron Cozma, cea care l-a ajutat să dea statul român în judecată pentru anii petrecuţi în puşcărie, părea că doreşte să divorţeze. A venit doar ea, Miron Cozma găsind o scuză.

Soţia lui Cozma a încercat în permanenţă să-şi păstreze zâmbetul pe faţă. Dar, surpriză. Amânndoi au cerut răgaz pentru o ultimă tentativă de împăcare. L-au primit pe 16 decembrie. Nervos, Miron Cozma nu a vrut să zică nimic despre divorţ.

Ironie a sorţii 16 decembrie este o dată importantă pentru Miron Cozma. În 2004 pe 16 decembrie a stat cîteva ore în libertate după ce a fiost graţiat de preşedintele Ion Iliescu.

Procesul de divorţ al lui Miron Cozma, amânat la cererea celor doi soţi

×
Subiecte în articol: Miron Cozma divort
Parteneri
Tzancă Uraganu, Florin Salam şi multă poliţie la priveghiul de la Iasi
x close