Antena 3 Actualitate Media Monica Ghiurco a primit aviz negativ în Parlament pentru șefia TVR

Monica Ghiurco a primit aviz negativ în Parlament pentru șefia TVR

09 Mai 2016   •   14:40
Monica Ghiurco a primit aviz negativ în Parlament pentru șefia TVR

Monica Ghiurco a primit luni aviz negativ din partea Comisiilor de cultură ale Camerei Deputaților și Senatului, fiind înregistrate 23 de voturi "împotrivă" și unul "pentru", scrie Agerpres.

Ghiurco a reafirmat că se opune planului de insolvență și a precizat că dorește să se găsească o soluție "mai puțin distructivă" pentru televiziunea națională.

Comisiile pentru cultură ale Parlamentului au decis luni să le audieze atât pe Monica Ghiurco, cât și pe Irina Radu pentru funcția de președinte — director general al SRTv.

La propunerea deputatului PSD Florin Pâslaru, cele două comisii au decis prin vot să le audieze pe Monica Ghiurco și pe Irina Radu, chiar dacă CA al TRV a recomandat-o pe Ghiurco pentru această funcție.

Deputații și senatorii liberali nu au participat la vot atunci când s-a decis asupra propunerii lui Pâslaru. După vot, liberalii din Comisiile pentru cultură au părăsit ședința, pe motiv că propunerea nu este regulamentară.

După plecarea liberalilor, cele două comisii au început audierea Monicăi Ghiurco.

×
Subiecte în articol: TVR televiziunea romana
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal
Parteneri
x close