Antena 3 CNN Actualitate Media MOTIVUL pentru care CHESTORUL AMENINŢAT DE BĂSESCU a emis a doua adresă către Ioan Rus

MOTIVUL pentru care CHESTORUL AMENINŢAT DE BĂSESCU a emis a doua adresă către Ioan Rus

MOTIVUL pentru care CHESTORUL AMENINŢAT DE BĂSESCU a emis a doua adresă către Ioan Rus
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Aug 2012   •   22:21

Chestorul ameninţat de Băsescu, Constantin Manoloiu, este acuzat de procurori că a deturnat răspunsul Ministerului de Interne trimis Curţii Constituţionale referitor la persoanele înscrise pe listele electorale permanente. Pavel Abraham, avocatul lui Manoloiu, a precizat în emisiunea Sinteze zilei“, realizată de Mihai Gâdea, că acesta a semnat a doua adresă către Ioan Rus pentru că şi-a găsit pe liste soţia moartă de 20 de ani.

Manoloiu a spus, după trimiterea adresei către ministrul Rus, că el nu îşi poate asuma responsabilitatea, iar acesta ar fi putut constitui un motiv puternic.

Manoloiu s-ar fi găsit în situaţia reclamată de mulţi români după referendum. Aceştia şi-au găsit rude sau apropiaţi morţi de mult pe listele electorale permanente.

Chestorul Manoloiu a fost ameninţat direct de Traian Băsescu, iar la câteva zile distanţă a fost ridicat de procurori pentru audieri.



Şeful Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor, chestorul Constantin Manoloiu, a fost pus oficial sub acuzare, împotriva ofiţerului de poliţie fiind declanşată urmărirea penală pentru abuz în serviciu contra intereselor publice.



×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close