Antena 3 Actualitate Media Next Star. Schimbare radicală în show-ul de la Antena 1

Next Star. Schimbare radicală în show-ul de la Antena 1

31 Mai 2018   •   16:26
Next Star. Schimbare radicală în show-ul de la Antena 1

Șerban Copoț va fi co-prezentator în cel de-al nouălea sezon al show-ului “Next Star” care va începe, în curând, la Antena 1. În emisiunea prezentată de Dan Negru, Șerban va fi "stăpânul culiselor", omul care îi va descoase pe copii în spatele scenei, cel care va simți cel mai bine pulsul părinților, cel care va trăi alături de ei emoția fiecărui număr artistic.

Îmi doream de mult să lucrez cu echipa “Next Star” și am primit cu bucurie propunerea să fac parte din acest proiect. Voi fi co-prezentator, voi sta cu copiii  în backstage, voi afla poveștile lor și îi voi introduce în scenă”, spune Șerban.

Cu Dan Negru, prezentatorul “Next Star”, Șerban Copoț spune că se înțelege foarte bine. “Pe “vulpoiul” de Negru îl știu de 18 ani (râde), de când mergeam în emisiunile lui alături de colegii de la Animal X, și ne înțelegem foarte bine. Abia aștept să învăț de la el tainele prezentării”, mai spune el.

Show-ul “Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine la Antena 1, în curând, cu cel de-al nouălea sezon. Emisiunea va aduce în fața publicului cei mai talentați copii în cele mai diverse domenii. La masa juriului, în acest sezon, se vor așeza Lidia Buble, Pepe și Dorian Popa. Ce alte surprize a pregătit echipa “Next Star”, telespectatorii vor afla, în curând, la Antena 1.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close