Antena 3 CNN Actualitate Media Nu rata joi Jurnalul de sănătate!

Nu rata joi Jurnalul de sănătate!

 Nu rata joi Jurnalul de sănătate!
26 Feb 2019   •   17:50

Jurnalul îţi oferă gratuit, joi, 28 februarie, Jurnalul de sănătate, un ghid cu informaţii de ultimă oră din domeniul medical. Suplimentul de opt pagini este distribuit gratuit, pe tot tirajul Jurnalului.

Ghidul abordează subiecte de interes maxim, din care aflăm şi noutăţile în tratarea cancerului. Cercetările din ultimul deceniu au dat rezultate foarte bune, iar rezultatele sunt îmbucurătoare. Rămâne să vedem cum şi când vor putea fi puse în practica medicală studiile specialiştilor.

Odată cu înaintarea în vârstă, vederea este din ce în ce mai slăbită. Mai ales acum, când televizorul, calculatorul și gadgeturile sunt folosite la ordinea zilei. Din supliment aflăm cum ne putem proteja ochii atât prin alimentaţie, cât şi prin folosirea corectă a cosmeticelor sau prin evitarea expunerii la soare în anumite perioade ale zilei.

Persoanele care suferă de diabet găsesc informaţii preţioase în ceea ce priveşte ameliorarea acestei boli parşive. Iar cele care au suferit un accident vascular cerebral pot afla cum se pot recupera mai uşor şi care este cea mai simplă soluţie pentru a evita un AVC, a menţine creierul "antrenat" şi chiar a stopa ori încetini evoluţia bolii Alzheimer.

De asemenea, este abordat şi subiectul helioterapiei, ca soluție pentru sănătate. Pe scurt, soarele ne vindecă de mai multe boli, aşa că lumina dimineții ne poate ajuta mai mult decât credem. În ce afecţiuni, aflaţi din Jurnalul de Sănătate, care apare joi împreună cu ziarul.

×
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close