Antena 3 CNN Actualitate Media O jurnalistă de la CNN a fost concediată, după ce a lăudat pe Twitter un fost lider Hezbollah

O jurnalistă de la CNN a fost concediată, după ce a lăudat pe Twitter un fost lider Hezbollah

O jurnalistă de la CNN a fost concediată, după ce a lăudat pe Twitter un fost lider Hezbollah
08 Iul 2010   •   09:28

O ziaristă de la CNN, specializată în subiecte legate de Orientul Mijlociu, a fost concediată după ce a postat pe Twitter un mesaj referitor la decesul unuia dintre mentorii mişcării Hezbollah, inclus în lista americană a teroriştilor internaţionali, relatează AFP.

Octavia Nasr, care a început să lucreze pentru CNN în 1990, a scris că regretă moartea ayatollahului Mohammad Hussein Fadlallah şi că acesta a fost "unul dintre marii oameni ai Hezbollah".

Ulterior, ea şi-a exprimat regretul pentru mesajul privind decesul fostului lider spiritual al Hezbollah. "A fost o eroare de judecată din partea mea să scriu un comentariu atât de simplist", a afirmat Octavia Nasr, într-un articol postat pe site-ul CNN.

Potrivit vicepreşedintelui CNN International, Parisa Khosravi, ziarista ?şi-a compromis credibilitatea de jurnalist specializat în problemele Orientului Mijlociu?.

Octavia Nasr a lucrat pentru postul de televiziune CNN mai bine de 20 de ani. Ea a relatat despre principalele conflicte regionale şi a prezentat emisiunile CNN World Report şi World News, în perioada 1993 - 2003.

Foto: cnn.net

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: cnn Twitter concediere
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close