Antena 3 CNN Actualitate Media Parking - Filmul, în regia lui Tudor Giurgiu, deschide oficial TIFF din acest an

Parking - Filmul, în regia lui Tudor Giurgiu, deschide oficial TIFF din acest an

Parking - Filmul, în regia lui Tudor Giurgiu, deschide oficial TIFF din acest an
Sursa foto: foto: Parking-Filmul Facebook
29 Apr 2019   •   16:11

Parking - Filmul, în regia lui Tudor Giurgiu, deschide oficial a 18-a ediția a Festivalului de Film Transilvania - TIFF cu o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, în premieră mondială la #Cluj,

Inspirat de bestseller-ul scriitorului Marin-Mălaicu Hondrari, „Apropierea”, este prima producție românească filmată aproape integral într-o altă țară (Spania). Din distribuție fac parte actoris panioli de talie internațională precum Belén Cuesta, Ariadna Gil, Luis Bermejo, Eric Frances dar și actori români – Mihai Smarandache, în rol principal, Carmen Florescu, Cristi Iacob, Ioan Coman, Emilian Oprea, Paul Cimpoieru.

Cel de-al patrulea lung metraj semnat de Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet care emigrează illegal în Spania anului 2002, visând la o viață mai bună. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto și își petrece zilele ascunzându-se de autorități. Viața lui Adrian se schimbă pentru totdeauna când o întâlnește pe Maria, chitaristă într-o trupă de jazz. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, pe care publicul din România o va urmări, în premieră mondială, la TIFF, în prezența echipei, pe ecranul din Piața Unirii Open Air.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close