Antena 3 CNN Actualitate Media Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani! Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani! Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori

Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani! Ce surprize îi așteaptă pe telespectatori
29 Noi 2018   •   12:23

La ceas aniversar, Antena 1 le aduce românilor patru zile de spectacol la înãlţime. Pe 29 noiembrie, Antena 1 aniverseazã 25 de ani de existenţã pe piaţa media din România şi, sub deviza „mereu cu tine” dã startul distracţiei încã de la primele ore ale dimineţii. Rãzvan şi Dani, Diana Munteanu şi Florin Ristei şi Simona Gherghe le pregãtesc telespectatorilor ediţii speciale de sãrbãtoare, în vreme ce seara este una de poveste, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici”. Imediat dupã, un joc decisiv al Căpitanilor va face ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară!

Dupã Observatorul dimineţii, ”Neatza cu Răzvan și Dani va da startul distracției, încã de la ora 08.00 cu o petrecere de 25 de ani, alături de invitați speciali, oameni care au făcut istorie la Antena 1 - Horia Brenciu, Dan Capatos și Mihaela Rădulescu. Aceștia vor retrăi alături de telespectatori momente memorabile și vor transforma ediția aniversară a matinalului într-una de neuitat.

De asemenea, în platou, alături de Răzvan și Dani, vor fi prezente și frumoasele știriste de la Observator, la fel de matinale, Olivia Păunescu și Iuliana Pepene, dar şi colega lor de la meteo Viviana Sposub.  Raluca, Ana Baniciu și Pepe vor completa lista vedetelor ce vor participa și vor întreține atmosfera de petrecere la înãlţime. Emisiunea va fi, ca de obicei, plină de energie și voie bună, presărată cu jocuri și competiții între invitați.

Începând cu ora 11.00, casa „Prietenilor de la 11” se transformă la ceas aniversar pentru a primi în vizită cele trei doamne care au ținut România la tv în prime time, Andreea Berecleanu, Sandra Stoicescu și Mona Nicolici. Cele mai cunoscute și mai populare prezentatoare de știri vor povesti despre viața de dinainte, din timpul și de după Observator. Ele însele vor avea parte de mesaje surpriză din partea colegilor Vali Butnaru, Cosmin Stan și Mihai Jurca.

Prietenii de la 11  vor primi și vor dărui cadouri oamenilor dragi care le calcă pragul în zi de sărbătoare. Responsabili cu voia bună, atât pentru cei mari cât și pentru cei mici, vor fi cei de la Gașca Zurli, care aduc cu ei o doză impresionantă de veselie și culoare. Dar surprizele nu se termină aici,  în platou vor veni și vor întreține atmosfera de sărbătoare Delia, Viorica și Ioniță de la Clejani. Iar Florin Ristei împreună cu gașca sa de la Freestay vor face o retrospectivă a hiturilor din ultimii 25 de ani.

Pentru 29 noiembrie, de Ziua Antenei 1, emisiunea “Acces Direct”, prezentată de Simona Gherghe și Alex Velea, va avea în platou invitați speciali. Nea Mărin Barbu, cunoscutul coregraf și dansator de muzică populară, vine împreună cu nepoții săi, Darius (10 ani) și Ana (8 ani), despre care spune că îi iubește mai mult decât pe propriii copii, dar și cu una dintre fiicele sale. Și nu vor veni doar să povestească din universul familiei lor, ci și să danseze împreună pe ritmuri populare, în cadrul unui moment special. Ce alte vedete iubite de public vor călca pragul emisiunii, în ziua în care postul de televiziune aniversează 25 de ani de existență, telespectatorii Antenei 1 vor vedea pe 29 noiembrie, de la ora 17.00, numai la “Acces Direct”.

Observatorul va aduce în casele românilor jurnale speciale, în zi aniversarã, platoul ştirilor gãzduind invitaţi de colecţie. Simona Gherghe se va alãtura Observatorului orei 13.00 şi va rememora imagini de la începutul carierei sale, Horia Brenciu va sãrbãtori alãturi de Antena 1 un moment la fel de important – 25 de ani de carierã, iar seara, Dan Negru, liderul spectacolelor de Revelion i se va alãtura Andreeei Berecleanu într-o ediţie specialã a Observator 19.

Seara este una de poveste atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, pentru că Antena 1 va difuza ”Albă ca Zăpada și cei șapte pitici, primul lungmetraj muzical de desene animate produs de compania Walt Disney, în 1937. Filmul, care a fermecat întreaga lume, a fost desenul animat cu cele mai mari încasări din toate timpurile, a primit premii importante şi s-a clasat pe primul loc în Top 10 al celor mai bune filme de animaţie. Povestea cu cei şapte pitici simpatici - Somnorosul, Mutulică, Înțeleptul, Hapciu, Morocănosul, Ruşinosul și Bucurosul - regina cea rea şi Albă ca Zăpada salvată de prinţul cel frumos, a cucerit lumea și poate fi revăzută de telespectatorii Antena 1, joi, de la ora 20.00.

Un joc decisiv al Căpitanilor va face, joi, de la ora 21.45, ca una dintre echipele din ”Ultimul Trib” să dispară! Căpitanii care vor ieși pe locurile 1 și 2 la proba cu cea mai mare miză vor putea să își aleagă noi coechipieri din cea de-a treia echipă, astfel că toți concurenții din Madagascar au început deja să își facă strategiile.     

Vineri, 30 noiembrie de la 20.00, la Antena 1, jurații ”X Factor” și concurenții lor se vor lupta în etapa Duelurilor! Horia Brenciu, juratul care a câștigat sezonul al șaptelea, va intra la Dueluri cu Rodica și Cristian vs Vox și Angels vs Diamonds. Din echipa lui Carla’s Dreams, Cristian Moldovan se va duela cu Andrei Geamăn, iar Eduard Ungureanu cu Alexandru Stremițeanu. Delia a decis că în etapa Duelurilor Raluca Răducanu va lupta cu profesoara de canto Cristina Vasopol, iar Bella Santiago cu Cristian Sanda.  Din echipa lui Ștefan Bănică, Malina Ciarnău, Doinița Ioniță, Ioana Bulgaru și Francesca Hojda sunt cele patru concurente pe care Ștefan Bănică pariază pentru finala ”X Factor” de anul acesta.

 Pe 1 Decembrie, de Ziua Naţionalã a României, Antena 1 va fi alături de telespectatori încă de la prima oră a dimineții. Observatorul va transmite printr-o ediţie specială parada militarã, în direct din piaţã, începând cu ora 10.00, acolo unde se vor afla Sonia Simionov şi Laurenţiu Rãdulescu. Sub sloganul ”Reunim România”, în platoul ştirilor, Octavia Geamãnu şi Cosmin Stan vor fi alături de istoricul Filip Iorga și vor sărbători Centenarul, iar reporterii speciali Observator vor surprinde momente din cele mai mari orașe din țară, conturând astfel tabloul unei zile cu totul și cu totul speciale.

Sâmbătă, 1 Decembrie, la 100 de ani de Românie unită, echipa "Te cunosc de undeva!" dă o petrecere totală, cu invitați unul și unul și cu momente care vor stârni multe zâmbete și nostalgii. Ediția de sărbătoare a show-ului transformărilor se va deschide cu un moment special susținut de prezentatorii Alina Pușcaș si Florin Ristei, jurații Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan și reporterul special al emisiunii, Gianina Corondan, care vor interpreta câteva refrene dragi românilor.

De asemenea, în aceastã ediție, transformãrile concurenților vor fi unele speciale. Romică Țociu, Alexandra Velniciuc, Ana Baniciu și Raluka, Alin Gheorghișan, Connect-R, Carmen Rădulescu, Mihai Trăistariu, Barbara Isasi și Jean de la Craiova vor imita doar artiști români, iar aceștia vor urca alături de ei pe scenă. Transformările lor vor fi jurizate, iar punctele se vor aduna în clasamentul general. Așadar, invitații speciali care vor cânta alături de concurenți, în cadrul acestei gale, sunt Marina Voica, Alex Velea, Constantin Enceanu, Fuego, Steliana Sima, Laura Lavric, Liviu Teodorescu, Anca Neacșu și Sorana Darclee Mohamad, fostele membre ale trupei A.S.I.A. Cum se vor descurca cei zece concurenți alături de invitații speciali ai galei, telespectatorii Antenei 1 vor vedea sâmbătă, 1 Decembrie, de la ora 20.00, numai la "Te cunosc de undeva!".

După-amiaza zilei de duminică este una dedicată amintirilor din copilărie,  de la ora 14.00,  telespectatorii putând urmări unul dintre cele mai îndrăgite filme muzicale românești, ”Veronica, ce-i are ca protagoniști pe Lulu Mihăescu, Dem Rădulescu și Margareta Pâslaru. Scenariul este semnat de Vasilica Istrate si Elisabeta Bostan, fiind inspirat de lumea fabulelor lui La Fontaine și învăluit într-o fermecătoare mantie de fantezie, tandrețe și voie bună.

                  Duminică, de la 20.00, în ultimele episoade din cel de-al patrulea sezon ”Insula Iubirii”, cuplurile formate din Hannelore și Bogdan și Ionuț și Mirela se pregătesc să stea față în față după ce timp de 18 zile și-au testat relația departe unii de ceilalți, și-au cristalizat sentimentele și au aflat cum arată adevărul din sufletul lor. Înainte de a pleca de pe ”Insula Iubirii”, aceștia trebuie să răspundă celei mai importante întrebări de cuplu: ”Ați venit pe Insula Iubirii împreună, cum plecați: împreună sau separat?”

×
Subiecte în articol: Antena 1 surpriza 1 Decembrie la multi ani
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close