Antena 3 CNN Actualitate Media Răsturnare de situație în privința câștigătorilor de la Eurovision România 2018. Ce s-a aflat în urmă cu puțin timp

Răsturnare de situație în privința câștigătorilor de la Eurovision România 2018. Ce s-a aflat în urmă cu puțin timp

  Răsturnare de situație în privința câștigătorilor de la Eurovision România 2018. Ce s-a aflat în urmă cu puțin timp
26 Feb 2018   •   14:43

EUROVISION ROMÂNIA 2018. Surprize de proporții după ce “The Humans”, trupa înfiinţată acum un an, în februarie, a produs marea surpriză în finala naţională Eurovision, care a avut loc duminică seara (25 februarie), la Sala Polivalentă din Bucureşti. Cristina Caramarcu (33 de ani), Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru, Adrian Tănasă  şi Alex Matei au cucerit publicul cu piesa “Goodbye”.

Pentru Cristina Caramarcu, reuşita de la Eurovision este şi o revanşă, căci ea s-a mai duelat cu Feli şi la “Vocea României”, în 2012, an în care amândouă căutau gloria şi notorietatea, scrie Ziarul de Iași.

La vremea aceea, Feli a fost în echipa lui Marius Moga şi a ajuns până în finală, iar Cristina, eleva lui Smiley, şi-a luat “adio” de la competiţie după dueluri. Smiley a decis să meargă mai departe cu Tibi Scobiola, şi el un client mai vechi la Eurovision. Ironia sorţii, Cristina Caramarcu s-a duelat duminică, în finala naţională Eurovision, şi cu fostul coleg din trupa Jukebox, Alex Vasilache, care a concurat pentru un bilet la Lisabona alături de frumoasa Bela Santiago, clasându-se abia pe locul al patrulea, cu 1728 de voturi. Cristina şi Alex au fost colegi în trupa Jukebox, însă amândoi au plecat pe drumuri separate, în proiecte diferite.

×
Subiecte în articol: Eurovision
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close