Antena 3 CNN Actualitate Media Reacţia lui Radu Moraru după ce a fost dat afară de la Naşul TV

Reacţia lui Radu Moraru după ce a fost dat afară de la Naşul TV

Reacţia lui Radu Moraru după ce a fost dat afară de la Naşul TV
13 Oct 2017   •   22:26

Un comunicat care a rulat ieri pe ecranul postului Naşul TV anunţa că realizatorul şi fondatorul televiziunii, Radu Moraru, şi-a pierdut toate funcţiile pe care le deţinea la televiziune şi la firma care deţine licenţa TV.

Radu Moraru reacţionează prompt după ce a fost transmis un comunicat prin care se anunţa că a fost destituit din toate poziţiile ocupate la Naşul TV, post pe care l-a înfiinţat în anul 2012, potrivit click.ro. Jurnalistul, care este acţionar majoritar al televiziunii, îl acuză pe Paul Alexandru Moraru că încearcă să preia televiziunea în mod ilegal şi că împrăştie informaţii nefondate în spaţiul public. Radu Moraru a comentat cele întâmplate  printr-o serie de texte publicate pe site-ul nasul.tv . Precizează că Paul Moraru „încearcă să păcălească o lume întreagă că el este Preşedintele Consiliului de Administraţie al Naşul TV“ şi „scrie minciuni pe post“, referindu-se la comunicatul mai sus amintit. 

„Un grup infracţional a spart şi a ocupat Naşul TV. Acest grup infracţional este condus de către Paul Alexandru Moraru, un escroc pe care l-am prins că atenta pe la spatele meu să pună mâna pe Televiziunea Liberă şi l-am dat afară de pe post. Ne hărţuieşte cu peste 20 de procese. Dar acum a înnebunit pur şi simplu fiindcă în urmă cu câteva zile i-am plătit, prin executor judecătoresc, cei 79.000 de lei, creanţa pe care o avea de la Radiocom şui cu care dorea să pună mâna pe televiziune. Practic, l-am lăsat fără obiectul muncii de infractor şi toate procesele lui nu îşi mai au rostul. Şi atunci au atacat barbar televiziunea“, a scris  Radu Moraru pe site-ul televiziunii. 

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close