Antena 3 CNN Actualitate Media Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă

Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă

Reacția fermă a lui Victor Ciutacu și Mircea Badea după articolul despre copilul adoptat al familiei Dăncilă
21 Ian 2019   •   21:05

Mircea Badea și Victor Ciutacu au reacționat după un articol controversat apărut în Libertatea pe tema copilului pe care l-a adoptat premierul Viorica Dăncilă.

Articolul a stărnit un val de comentarii critice, mai mulți comentatori invocând, printre altele, intratul cu bocancii în viața privată a familiei Dăncilă.

"Ați intrat cu bocancii în viața și în sufletul unei familii ! Nu am agreat-o niciodată pe d- na Dăncila ca om politic dar ca om,o felicit pentru ce a făcut , înfiind un copil. Celor care scriu mizerii inutile, să le fie rușine , să îi judece Dumnezeu !", a scris Dora-Maria pe Facebookul lui Cătălin Tolontan. 

Printre cei care au reacționat ferm s-au aflat și jurnaliștii Victor Ciutacu și Mircea Badea.

"Zilele trecute, în direct, Cătălin Tolontan ne spunea că nu e de acord cu modul cum facem noi presă. Nu l-a oprit nimeni s-o zică. După mizeria de azi, pe care o promovează și o girează, cu fiul adoptat al familiei Dăncilă, chiar mă bucur că nu facem presă la fel", a scris Victor Ciutacu, pe Facebook. 

Mircea Badea a reacționat și el. „Băi, Tolontan, generatorul de vome viermănoase, stai relaxat în legătură cu copilul adoptat de Dăncilă. I l-a vândut Werner, ok?”. 

Mesaje de simpatie și de la adversari

Un important lider al PNL, Adriana Săftoiu, a reacționat și el la articol. "Motive să o felicit pe doamna Dăncilă nu prea am avut. Astăzi, însă, m-a suprins plăcut pentru o decizie pe care a luat-o la 26 de ani. E o decizie care m-a făcut întotdeauna să privesc cu admirație acele familii care și-au asumat această responsabilitate. Nu știu care a fost interesul de a prezenta public subiectul, dar a reușit să mă determine să o privesc cu simpatie pe dna Dăncilă, pentru prima dată.", a scris doamna Săftoiu, pe Facebook. 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close