Antena 3 CNN Actualitate Media Reclama care i-a înfuriat pe supraponderali. Opt milioane de oameni au văzut-o!

Reclama care i-a înfuriat pe supraponderali. Opt milioane de oameni au văzut-o!

Reclama care i-a înfuriat pe supraponderali. Opt milioane de oameni au văzut-o!
Sursa foto: Foto captura YouTube
20 Feb 2017   •   20:06

O reclamă lansată de un lanţ de supermarketuri i-a înfuriat pe germanii supraponderali care, spun ei, se simt jigniți de ceea ce se insinuează în spotul publicitar.

Reclama la supermarketul Edeka, numită ”Eatkarus” a stârnit rumoare pe Internet la doar câteva zile de la lansare, scrie Daily Mail.
 
Filmul scurt, care a acumulat 8 milioane de vizualizări, spune povestea unui băiat supraponderal care trăiește într-un oraș locuit numai de persoane obeze. În acel oras, toți mănâncă aceeași pastă gri la micul dejun, prânz și cină.

Însă băiatul visează să zboare, așa că urmează o pasăre pe un deal și începe să mănânce fructe de pădure. Preocupat să găsească o modalitate prin care își poate îndeplini visul de a zbura, băiatul începe să slăbească și să arate din ce în ce mai diferit de ceilalți locuitori.

”Este discriminare. Nu mai e mult până când or să înceapă să îi ridiculizeze și pe cei cu handicap”/ ”Poți promova mâncarea sănătoasă și fără să îi ridiculizezi pe cei grași”, sunt doar două dintre cele mai cunoscute comentarii lăsate la spotul publicitar.
 

×
Subiecte în articol: reclama Germania
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close