Antena 3 CNN Actualitate Media Regulament concurs "100ROMANIA "

Regulament concurs "100ROMANIA "

Regulament concurs "100ROMANIA "
01 Dec 2018   •   16:40


REGULAMENTUL CONCURSULUI
 
I. ORGANIZATORUL CONCURSULUI  "100ROMANIA "

Organizatorul concursului este societatea ANTENA 3 S.A., persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park, cladirea 14, parter, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/16641/2003, cod fiscal RO15971591, avand contul nr RO59BTRLRONCRT0V12361701 deschis la BANCA TRANSILVANIA, reprezentata prin Dna. Sabina Petre in calitate de Director Executiv, companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr.3412, denumita in continuare Organizator si/sau ANTENA 3.

II. Perioada de desfasurare

Concursul se va desfăşura in data de 1 decembrie 2018.

Participantii la concurs sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare si “Regulament de Participare“).

Regulamentul de Participare pentru CONCURSUL “100ROMANIA” (denumit in continuare si “Concursul“) a fost comunicat tuturor participantilor sub semnatura acestora de primire.

Responsabilitatea pentru organizarea si derularea concursului si pentru acordarea premiilor revine Organizatorului.

III. Conditii de participare

Participarea la Concurs a participantilor atrage acceptarea implicita, neconditionata si fara rezerve, de catre acestia a Regulamentului de Participare, considerandu-se drept reale, corecte si complete toate datele furnizate de participanti.

Prin inscrierea la Concurs fiecare participant garanteaza:

- ca este posesor al unui act de identitate (buletin de identitate, carte de identitate, permis de conducere, pasaport);

- ca, in eventualitatea castigarii vreunui premiu, va participa gratuit la actiunile publicitare de mediatizare a proiectului (de promovare a acestui proiect si/sau a ANTENA 3), ulterioare sau simultane cu acordarea premiului, fara alte obligatii in sarcina ANTENA 3.;

- ca detine mijloacele materiale necesare pentru suportarea impozitului pe venitul obtinut din premii.

In cazul descoperirii oricaror neconcordante intre datele furnizate organizatorului (de catre oricare dintre participanti) si realitate, respectiva participare se invalideaza fara indeplinirea vreunei formalitati inaintea participantilor.

Angajaţii ANTENA 3 şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV sunt ineligibili sa participe la concurs. Angajaţii şi membrii familiilor, rudele si afinii lor pana la gradul IV ai tuturor sponsorilor asociaţi şi companiilor participante sunt, de asemenea, ineligibili sa participe la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 

Angajaţii ANTENA 3 şi membrii familiilor, rudele si afinii lor până la gradul IV sunt ineligibili sa participe la concurs. Angajaţii şi membrii familiilor, rudele si afinii lor pana la gradul IV ai tuturor sponsorilor asociaţi şi companiilor participante sunt, de asemenea, ineligibili sa participe la concurs. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anula, in mod justificat, orice participare. 

IV. Procedura de desfasurare a concursului.

  1. Premii


Premiul acordat castigatorului va fi oferit de catre organizator si va consta intr-un voucher de calatorie Paralela 45 Turism SRL (Vacanta de 7 zile in Tenerife pentru 2 persoane).

Valoarea premiului acordat de catre organizator in baza Regulamentului este de 1624 EUR.

  1. Mecanismul de desfasurare este urmatorul:

In competitie intra 8 (opt) persoane selectate din randul celor care au participat la Campania de 1 Decembrie “100ROMANIA!”, in functie de mesajul trimis si care au acceptat in mod expres invitatia de participare la concurs facuta de Antena 3. Castigatorul va fi desemnat din randul celor 8 (opt) participanti in urma voturilor telespectatorilor, exprimate prin trimiterea prenumelui favoritului prin SMS la numarul scurt 1272.

Tariful pentru un SMS expediat catre numarul unic 1272, din retelele de telefonie mobila Vodafone, Orange si Telekom este de 0.60 EURO/SMS TVA inclus.

Niciun solicitant al Serviciului nu va trebui sa suporte costuri suplimentare.

O persoana poate participa pe intregul parcurs al promotiei publicitare cu un numar maxim de 20 de SMS-uri valide. SMS-urile care vor depasi aceasta limita nu vor fi considerate valide si nu vor fi luate in considerare, utilizatorii fiind anuntati in acest sens. Limita de 20 SMS-uri valide / numar de telefon / editie este impusa de catre operatorii de telefonie mobila (Orange, Vodafone, Telekom) pentru prevenirea riscului de frauda, iar Organizatorul este obligat sa o respecte.

O persoana poate vota o singura data un anumit concurent / runda de votare (intre „Start vot” si „Stop vot”). SMS-urile care vor depasi aceasta limita nu vor fi considerate valide si nu vor fi luate in considerare, utilizatorii fiind anuntati in acest sens. Limita de 1 SMS / concurent / runda de votare are scopul de a asigura o votare corecta, cat mai putin susceptibila manipularii.

Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru pierderile, întârzierile sau orice alte probleme legate de utilizarea serviciului, cauzate de providerul de telefonie mobila si/sau de conexiunea la Internet a utilizatorului. De asemenea, Organizatorului nu i se pot imputa întreruperile/disfuncţionalităţile neanunţate ale providerului de internet sau blocarea accesului datorită aglomerării reţelelor mobile pe perioadele de trafic intens care pot periclita utilizarea serviciului.

Participantii la promotie care trimit SMS-uri de pe linii telefonice cu identitate ascunsa nu vor fi inscrisi la tragerea la sorti .

Concursul are 2 (doi) moderatori si 5 (cinci) jurati. Juratii nu voteaza. Ei acorda note concurentilor, note care sunt insa doar orientative, neinfluentand rezultatul final al concursului.

Concursul are 4 probe. Aceste probe sunt:

Proba I

 

CUM SCĂPĂM DE VRAJBA NAȚIONALĂ?”

In cadrul acestei probe fiecare concurent va trebui să spună cum crede că putem să diminuăm ura infiltrată în profunzimile societății românești, in cadrul unui discurs de 1,5 minute (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit). Toti participantii vor folosi un limbaj coerent si civilizat. Dupa sustinerea discursului, timp de 3,5 minute, juratii pot pune intrebari concurentului si vor acorda note. Publicul poate vota timp de 8 minute, din momentul in care se anunta start vot, pana cand se anunta stop vot. Pe ecran va fi indicat permanent prenumele concurentului si numarul scurt 1272 la care poate fi votat prin SMS, cu mentiunea "vot deschis". La finalul probei sustinute de fiecare concurent se va marca vizual si sonor "stop vot". Rezultatele obtinute de cei 8 concurenti vor fi afisate la finalul intregii probe, dupa ce toti concurentii au trecut prin fata juriului. Ultimii 4 concurenti, care au obtinut cele mai putine voturi, vor fi eliminati. Cei 4 ramasi in concurs vor intra in proba a doua.

Proba II

1. DE TINE DEPINDE

In cadrul acestei probe concurentii vor intra in platou simultan. Fiecare va avea un pupitru. Fiecare concurent va extrage dintr-un bol o intrebare pornind de la o situatie ipotetica, de exemplu “esti presedintele Romaniei…” la care va trebui sa raspunda si sa argumenteze raspunsul, avand la dispozitie 1 minut (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit). Toti participantii vor folosi un limbaj coerent si civilizat.

2. “CINE A ZIS-O?”

In cadrul acestei probe vor fi 7 replici care vor fi afisate pe wall si citite de voiceover. Concurentii au cate 20 de secunde la dispozitie pentru a scrie pe foaie cine este autorul replicii. Toti participantii vor folosi un limbaj coerent si civilizat.

3. “ÎNTREBAREA DANEI GRECU”

In cadrul acestei probe fiecare concurent va extrage dintr-un bol un bilet cu numarul intrebarii. Vor raspunde in ordinea numerelor extrase. Dana Grecu va adresa intrebarile, iar concurentii vor vor avea la dispozitie 1 minut fiecare pentru a raspunde la intrebare (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit).

La finalul probei, juriul va avea la dispozitie 10 minute pentru a face aprecieri la adresa prestatiei concurentilor si va acorda note.

Pe toata durata probei publicul poate vota concurentul preferat. Pe ecran vor fi indicate permanent prenumele celor 4 concurenti si nr. scurt 1272 la care se poate vota prin SMS, cu mentiunea "vot deschis". La finalul probei se va marca vizual si sonor "stop vot".

Rezultatele obtinute de cei 4 concurenti vor fi afisate la finalul intregii probe, dupa ce toti concurentii au trecut prin fata juriului.

In urma rezultatelor obtinute, vor ramane in concurs 2 concurenti.

La finalul concursului va fi prezentat tabelul cu rezultatele obtinute si, evident, castigatorul concursului.

Proba III

1. “PE CUVÂNT cu ANA IORGA”

In cadrul acestei probe, cei 2 concurenti ramasi in competitie vor intra in platou simultan. Fiecare va avea un pupitru. Ana Iorga va vrni in platou si le va pune la dispozitie 3 teste: unul de dictie si doua de gramatica. Pentru testele 2 si 3 (cele de gramatica) concurentii vor rapsunde in scris, avand la dispozitie cate 20 de secunde pentru fiecare raspuns (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit).

Pentru testul 1, vor raspunde oral, fara limita de timp.

2. “ALEGE JURATUL”

In cadrul acestei probe, fiecare concurent va extrage dintr-un bol numele juratului care ii va adresa o intrebare, apoi se va aseza la pupitrul sau. Juratul va pune intrebarea primului concurent. Acesta va avea la dispozitie 2 minute pentru raspuns (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit). Urmeaza cel de al doilea concurent, care va extrage din bol numele juratului si, dupa ce acesta ii va pune intrebarea, va avea la dispozitie 2 minute pentru a raspunde (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit).

3. “DE DATA ASTA ÎNTREB EU”

In cadrul acestei probe, fiecare concurent va adresa o intrebare celuilalt concurent si va raspunde, la randul lui, la intrebarea ce-i va fi adresata. Concurentii vor avea la dispozitie 1 minut pentru a raspunde (timpul va fi cronometrat si nu poate fi depasit).

La finalul probei, juriul va avea la dispozitie 10 minute pentru a face aprecieri la adresa prestatiei concurentilor si va acorda note.

Pe toata durata probei publicul poate vota concurentul preferat. Pe ecran vor fi indicate permanent prenumele celor 2 concurenti si nr. scurt 1272 la care se poate vota prin SMS, cu mentiunea "vot deschis". La finalul probei se va marca vizual si sonor "stop vot".

Rezultatele obtinute de cei 2 concurenti vor fi afisate la finalul intregii probe, dupa ce amandoi concurentii au trecut prin fata juriului.

La finalul concursului va fi prezentat tabelul cu rezultatele obtinute din votul publicului si, castigatorul concursului.

Drept de autor. Dreptul de imagine

Prin acceptarea sub semnatura a Regulamentului, concurenţii acordă toate drepturile de autor prezente şi viitoare şi toate celelalte drepturi derivate din înscrierea lor în toate mijloacele media (inclusiv, fără limitare la internet) fie că există acum sau sunt create pe viitor si se obligă faţă de ANTENA 3 că înscrierea lor nu încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale oricărei terţe părţi. Prin acceptarea sub semnatura a Regulamentului, concurenţii isi exprima in mod liber si neingradit acordul cu privire la participarea, in mod gratuit, la concursul desfasurat, acordand Antenei 3 atat dreptul de a inregistra imaginea, infatisarea lor fizica si/sau vocea lor cat si dreptul de reproducere si/sau utilizare si/sau comunicare publica si/sau radiodifuzare a acestor inregistrari realizate in cadrul Concursului. De asemenea isi exprima in mod liber si neingradit acordul, in mod gratuit, pentru fixarea si/sau radiodifuzarea si/sau comunicarea publica si/sau retransmiterea prin cablu si/sau stocarea permanenta ori temporara, fara nicio ingradire, in tot sau in parte, in mod exclusiv, de catre Antena 3 SA a participarii lor si a oricaror prestatii artistice rezultate ca urmare a participarii lor la realizarea Concursului nelimitat teritorial si limitat temporal la durata maxima de protectie permisa de lege.

Prin acceptarea sub semnatura Regulamentului, concurenţii declara si garanteaza ca vor pastra confidentialitatea tuturor informatiilor pe care Antena 3 S.A. le considera sau le trateaza ca fiind confidentiale sau care sunt proprietatea Antena 3 S.A. sau secretele comerciale, şi toate informatiile privind, sau provenind de la, orice persoana fizica sau juridica având relatii cu, sau fiind in discutii sau negocieri pentru inceperea unor relatii cu Antena 3 S.A. inclusiv invitatii acestuia, fiind incluse fara a se limita la metodele şi strategiile de afaceri, metodele de lucru, metodele de stabilire a preturilor, tehnicile de marketing, bunurile, echipamentele şi metodele utilizate precum şi nivelul comisioanelor, datele, informatiile sau inregistrarile privind personalul, conducerea, patronatul Antena 3 S.A., invitatii acestuia, precum şi compilatiile informatiilor.

Prin acceptarea sub semnatura a Regulamentului, concurenţii declara si garanteaza sa nu discrediteze prin declaratii sau orice alta atitudine ori modalitate, individual sau colectiv, persoanele din conducerea actuala sau viitoare a Antena 3 S.A. sau pe Antena 3 S.A. ori companiile care formeaza trustul media din care Antena 3 S.A. face parte sau persoanele din conducerea actuala sau viitoare a acestor companii.

Acordarea premiilor si obligatiile castigatorului

Dupa desemnarea si validarea castigatorului, organizatorul va proceda la incheierea unui proces verbal (denumit in cele ce urmeaza „Procesul verbal de desemnare a castigatorului”) in care va consemna:

1. Numele, si prenumele si CNP-ul castigatorului (cu individualizarea datelor inscrise pe cartea de identitate ) sau numele si prenumele tutorelui legal, dupa caz ;

2. valoarea premiului acordat;

3. in urma validarii castigatorului in baza unui document de identitate care sa contina CNP-ul se va individualiza si adresa de domiciliu;

Procesul-verbal de desemnare a castigatorului se va semna de catre un reprezentant al organizatorului.

Intrarea in posesia premiului se va face numai cu respectarea Regulamentui. Premiul va intra in posesia castigatorului dupa semnarea procesului verbal de inmanare a premiului (denumit in cele ce urmeaza „procesul verbal de inmanare a premiului”).

Premiul acordat nu poate fi inlocuit cu alte premii si nici nu se poate acorda contravaloarea acestuia in bani; in cazul refuzului unui castigator de a beneficia de premiul castigat, asa cum este acesta descris in Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului. Premiul respectiv se va mai atribui doar la dispozitia Organizatorului. Orice revendicare venita de la oricare dintre castigatorii anuntati conform mecanismului de mai sus, dupa perioada indicata de organizator, este lipsita de efect.

Castigatorii cu domiciliul in Bucuresti vor ridica premiul de la punctul de lucru al Organizatorului din Bucuresti, Bd. Dimitrie Pompeiu, nr. 9-9A, Iride Business Center, cladirea 02, numai pe baza semnarii procesului verbal de inmanare a premiului, in termen de maxim 35 zile de la data comunicarii acestuia ca si castigator.

Castigatorii cu domiciliul in afara Bucurestiului vor primi premiul printr-un serviciu de curierat/posta, in termen de maxim 35 zile de la data comunicarii acestuia ca si castigator, numai pe baza semnarii procesului verbal de inmanare a premiului.

In situatia in care castigatorul nu poate fi contactat telefonic de catre Organizator, in termen de 2 zile lucratoare de la data desemnarii acestuia ca si castigator de catre sistemul electronic de selectie, acesta isi pierde calitatea de castigator, iar premiul va fi anulat.

Calitatea de castigator se pierde si in situatia in care, la ridicarea premiului, castigatorul nu se legitimeaza printr-un act de identitate, B.I./C.I. in original, refuza semnarea procesului verbal de acordare a premiului.

Organizatorul nu raspunde de expedierea incorecta a premiului (cauzata de disfunctionalitati ale serviciilor postale si/sau de curierat ori de furnizarea de catre castigatori de adrese gresite/incomplete), nici pentru probleme si/sau daune aparute în timpul transportului sau expedierii premiului. În acest caz, reclamatiile câstigatorului vor fi trimise direct transportatorilor, orice reclamatie la adresa Organizatorului urmand a fi redirectionata catre prestatorii de servicii postale si/sau de curierat.

Organizatorul va trimite premiul o singura data prin intermediul serviciilor postale si/sau de curierat iar daca castigatorul nu ridica premiul de la Oficiul Postal/curier, premiul va fi returnat Organizatorului. In acest caz, ridicarea premiului se va putea face de la sediul Organizatorului numai la solicitarea expresa a Castigatorului si pe cheltuiala acestuia.

 Informarea participantilor

Regulamentul de Participare pentru CONCURSUL “100ROMANIA” a fost comunicat sub semnatura de primire tututor participantilor.

Regulamentul de participare va putea fi pus la dispozitie gratuit tuturor celor care solicita acest lucru in scris pe adresa Antena 3 din Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park, caldirea 14, parter.

Participantii la concursul ce face obiectul Regulamentului se obliga sa il respecte intocmai. Organizatorul concursului isi rezerva dreptul de a interveni in orice fel, in orice moment in derularea concursului, urmind ca aceste modificari sa faca obiectul unui act aditional la Regulament si sa fie publicate pe web site-ul www.antena3.ro

Eventualele reclamatii legate de desfasurarea concursului vor fi facute la adresa organizatorului, in termen de maxim 5 zile de la data desemnarii castigatorului.

Reclamatiile ulterioare termenului prevazut de Regulament nu vor fi luate in considerare.

Eventualele litigii aparute intre organizator si participantii la prezentul concurs se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente conform sediului organizatorului.

Informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal:

Organizatorul concursului este societatea ANTENA 3 S.A., persoana juridica romana cu sediul social in Bucuresti, sector 2, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 9-9A, Iride Business Park, cladirea 14, parter, inmatriculata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J40/16641/2003, cod fiscal RO15971591, avand contul nr RO59BTRLRONCRT0V12361701 deschis la BANCA TRANSILVANIA, reprezentata prin Dna. Sabina Petre in calitate de Director Executiv, companie inregistrata in evidentele Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sub nr. 3412.

Categorii de Date cu caracter personal prelucrate. Colectăm și prelucrăm datele cu caracter personal pe care dumneavoastră („Persoana vizată”) ni le comunicati la inscrierea in concurs. Datele colectate constau in nume, prenume, număr telefon, data nasterii. Totodata, in cazul in care veti fi desemnat castigator al concursului, va vor fi prelucrate si datele referitoare la din actul de identitate, CNP, orasul/localitatea de provenienta, adresa de livrare a premiului, precum si semnatura din procesul verbal de desemnare a castigatorului.

Scopurile în care sunt prelucrate Datele și temeiul juridic al prelucrării

Datele dvs. cu caracter personal sunt colectate si procesate pentru înscrierea si participarea dumneavoastră în Concurs, care, din punct de vedere juridic, implică temeiul încheierii unui contract între participant și organizator, condițiile contractuale fiind cele mentionate in prezentul Regulament. Datele din actul de identitate si semnatura sunt prelucrate in scopul acordarii premiilor si al prevenirii fraudelor, sens in care Castigatorul/persoana vizata se va legitima la ridicarea premiului si va semna procesul verbal de desemnare a castigatorului. Totodata, CNP-ul Castigatorului/persoanei vizate este prelucrat si in contextul depunerii declaratiilor fiscale privind retinerea la sursa si a platii impozitului datorat de Castigator potrivit prevederilor legale.

Destinatarii datelor. Operatorul poate dezvălui datele dumneavoastră cu caracter personal către persoane împuternicite sau alți operatori independenți, în principal sponsori, prestatori de servicii sau colaboratori ai noștri (societăți de producție, furnizori de servicii care oferă sprijin administrativ, profesional și tehnic), în vederea prelucrării datelor cu caracter personal în scopurile permise prin prezenta, în numele nostru și doar în conformitate cu instrucțiunile noastre; către alte societăți din grupul Intact Media Group potrivit nevoii de raportare; către instanțe de judecată, autorități de aplicare a legii, autorități de reglementare sau avocați sau alte persoane, dacă se dovedește necesar în mod just în vederea constatării, exercitării sau apărării unui drept în justiție sau a unui drept natural, sau în scopul unui proces de soluționare a diferendelor.

Societatea va pastra controlul asupra datelor dvs.cu caracter personal si va folosi masuri corespunzătoare de protecție, conform legii aplicabile, pentru a asigura integritatea si securitatea datelor dvs. cu caracter personal.

Durata stocării. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi păstrate atât timp cât sunt necesare în mod rezonabil în scopurile permise prin prezenta sau până la momentul când vă retrageți consimțământul, pentru prelucrari pentru care vi s-a solicitat si v-ati acordat consimtamantul. Ca regulă generală, pentru prelucrarile bazate pe consimtamant, în cazurile în care vă retrageți consimțământul, Societatea nu va mai permite prelucrarea datelor dumneavoastră și va lua măsurile corespunzătoare pentru ștergerea oricăror înregistrări cu datele dumneavoastră cu caracter personal. Cu toate acestea, vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal atunci când acestea sunt necesare pentru exercitarea sau apărarea de către Societate a unui drept al dumneavoastră sau al altei persoane în justiție, până la finalul perioadei de retenție relevante sau până la soluționarea respectivelor acțiuni în instanță. Cu excepția cazului în care ne solicitați în mod expres să stocăm datele dumneavoastră cu caracter personal pe termen mai lung sau a cazului în care datele cu caracter personal sunt necesare pentru apărarea unui eventual drept în justiție fără perioadă de păstrare, datele cu caracter personal vor fi șterse în termen de 3 ani de la data la care a fost incheiat concursul, in afara de cazul in care normele legale nu prevad alte termene de arhivare

Drepturile participantului. Sub rezerva anumitor condiții legale, aveți următoarele drepturi în legătură cu prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal: dreptul de acces și dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal referitoare la dumneavoastră pe care le deținem; dreptul la rectificarea oricăror date cu caracter personal incorecte; dreptul la ștergerea datelor; dreptul la restricționarea utilizării de către Societate a datelor dumneavoastră cu caracter personal, în anumite cazuri (de exemplu, atunci când contestați inexactitatea datelor dvs. personale, pentru o perioadă care ne permite să verificăm o astfel de exactitate); dreptul la portabilitate, care vă permite să primiți datele personale referitoare la dumneavoastră pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, utilizat în mod obișnuit și care poate fi citit automat sau să transmiteți aceste date altui operator; dreptul de a obiecta, care vă permite să vă opuneți prelucrării în continuare a datelor dvs. personale în condițiile și limitele stabilite de lege. Societatea va asigura exercițiul tuturor drepturilor dumneavoastră și de aceea, dacă doriți să procedați în sensul celor de mai sus, vă rugăm să ne transmiteți un e-mail la adresa [email protected] sau o notificare scrisă la adresa sediului social al Societatii. Este posibil să vă cerem să vă dovediți identitatea comunicându-ne o copie a unui mijloc valabil de identificare pentru a ne conforma cu obligațiile de securitate pe care le avem și a împiedica divulgarea neautorizată a datelor. Societatea va lua în considerare orice solicitări sau plângeri primite din partea dumneavoastră și vă vom transmite un răspuns imediat ce va fi posibil, însă nu mai târziu de 1 (una) lună de la primirea cererii. De asemenea, aveți dreptul de a adresa o plângere către Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal – cu sediul în Bd. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, București.

Securitatea datelor. Va asiguram ca datele dvs. se prelucrează cu respectarea legii, in condiții de securitate si confidențialitate. Am adoptat toate masurile necesare, atât intern, cat si in ce privește colaboratorii, pentru a asigura respectarea acestui principiu. Solicitam partenerilor noștri îndeplinirea acelorași condiții de Securitate si confidențialitate, in ce privește datele personale.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica si/sau de a intrerupe concursul in orice moment, anuntand insa publicul in prealabil, prin folosirea oricaror mijloace mass-media. Premiile castigate pana la momentul intreruperii concursului vor fi puse la dispozitia castigatorilor in conformitate cu cele cuprinse in prezentul Regulament.

Regulamentul a fost incheiat in 3 exemplare, fiecare cu valoare de original.

Organizator

Participant

 

 

 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close