Revista Good Food a dat startul pandanebuniei! Marea competitie de gatit pentru copii continua

11 Iun 2011   •   18:44
Revista Good Food a dat startul pandanebuniei! Marea competitie de gatit pentru copii continua
In luna iunie, Revista Good Food continua Campania copiii in bucatarie si  da startul pandanebuniei! Pe 18 si 19 iunie, in  Plaza Romania, echipa revistei ii va initia  pe copii in  aventurile ursului panda Po si ale celorlalti luptatori kung fu!

Pentru ca iunie este o luna dedicata copiilor, redactia Good Food s-a pregatit cu un numar nou si proaspat pentru o vara plina bunatati pentru micii bucatari.  Pentru a participa, copiii trebuie sa se inscrie in Competitia de gatit pentru copii  pe site-ul Good Food http://www.goodfood.ro/concursuri/kung-fu-panda.html si vor putea castiga premii zilnice, obiecte promotionale Kung Fu Panda si bilete la filmul Kung Fu Panda 2, la Movieplex! Copiii vor gati sambata si duminica intre orele 12 si 13, iar din juriul concursului vor face parte echipa Good Food, bucatari profesionisti, dar si invitati speciali.

Antrenamentul a inceput inca de miercuri la Neatza cu Razvan si Dani, pe Antena 1, echipa revistei a oferind o avanpremiera a competitiei pe care o pregatesc  http://neatza.a1.ro/faze-tari/Good-Food-invita-Copiii-in-bucatarie_6704.html

In platoul emisiunii, trei fosti castigatori ai Competitiei de gatit pentru copii – Ioana, Mara si Ian – precum si bucatarul-junior Edi, au facut o scurta demonstratie de preparare a salatelor iar Vladut le-a dat nota 10 tuturor

Good Food a initiat campania Copiii in bucatarie in luna februarie 2008, cu scopul de a-i atrage pe copii in interesanta poveste a gatitului si de a-i indruma spre o alimentatie sanatoasa.

Parteneri
x close