Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 26 aprilie: Strategia PDL pentru SALVAREA LUI MRU: îşi VOR SECHESTRA parlamentarii în ziua votului

Revista presei - 26 aprilie: Strategia PDL pentru SALVAREA LUI MRU: îşi VOR SECHESTRA parlamentarii în ziua votului

Revista presei - 26 aprilie: Strategia PDL pentru SALVAREA LUI MRU: îşi VOR SECHESTRA parlamentarii în ziua votului
Sursa foto: Foto: Mediafax
26 Apr 2012   •   10:31
Ring: Strategia PDL pentru SALVAREA LUI MRU: îşi VOR SECHESTRA parlamentarii în ziua votului. Ziarul Ring a aflat ce li se pregăteşte aleşilor Puterii. Speriaţi de moţiunea de cenzură, conducerea PDL vrea să-i atragă într-o capcană pe parlamentarii pe care i-ar bate vreun gând să voteze. Democrat-liberalii ar urma să fie convocaţi maine dimineaţă într-o şedinţă extraordinară cu o durata nederminată astfel încât să nu poată particpa la votarea moţiunii.

Ghimpele: Gura “păcătoasei” adevăr grăieşte: jurnalistul “deontolog-şef”, omul PDL-ului. OFICIAL! Din ghimpele.ro aflăm că, în cadrul unei declaraţii de presă televizate din cursul zilei de ieri, preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat, printre altele, componenţa juriului pentru concursul de proiecte lansat la începutul lunii. Conform anunţului, printre membrii juriului se află şi cunoscutul jurnalist Robert Turcescu. Anunţând prezenţa lui Turcescu în componenţa juriului la concursul organizat de PDL, Elena Udrea confirmă o realitate de facto, evidentă pentru observatorii lumii politice, anume apartenenţa jurnalistul de la B1Tv la sfera de influenţă a actualei Puteri.

Adevărul: Taxarea pensiilor, greşeală cu premeditare. Jurnaliştii de la Adevărul aduc astăzi dovezi în plus care să susţină afirmaţia că taxarea pensiilor a fost o greşeală cu premeditare. În acest moment, pensionarii ar trebui să recupereze 1.2 miliarde de lei, bani reţinuti în mod ilegat pentru contruibuţia la sănătate. Ce sfaturi au avocaţii pentru cei pagubiţi de stat aflaţi în articolul de azi.

Puterea: „Rabla“ se târăşte pe ultima sută de metri. Din Puterea aflăm că programele „Rabla" şi „Casa Verde" nu au viaţă lungă, din cauza lipsei fondurilor pentru finanţarea lor. Dacă pentru casarea a 30.000 de maşini se aşteaptă epuizarea sumelor deja alocate, pentru „Casa Verde" autorităţine au anunţat că nu vor da nici un ban pentru 2012.

Gândul.info: NOUL ŞEF AL DELEGAŢIEI FMI. Cine este domnul "I am very nice". Din gândul.info aflăm cine este olandezul Jules Erik J. De Vrijer, actualul reprezentant al FMI pentru Belgia şi Olanda, care va prelua din vară şefia delegaţiei FMI la Bucureşti, înlocuindu-l pe americanul Jeffrey Franks.

Jurnalul.ro: Aici sunt drumurile dvs! România la raport: 12 kilometri de autostradă pe an. Jurnaliştii de la jurnalul.ro scriu că, în şase ani, ţara noastră s-a ales cu 85 de kilometri de autostradă, de la 228, câţi număram în 2006 la 313 la final de 2011. În cei şase ani, la Ministerul Transporturilor s-au perindat 3 miniştri, unul dintre ei având două mandate: Radu Berceanu (2006-2007; 2008-2010), Ludovic Orban (2007-2008), Anca Boagiu (2010 până în prezent).



×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close