Antena 3 CNN Actualitate Media Revista presei - 9 septembrie: Războiul împotriva terorismului a costat SUA 4.000 mld. de dolari

Revista presei - 9 septembrie: Războiul împotriva terorismului a costat SUA 4.000 mld. de dolari

Revista presei - 9 septembrie: Războiul împotriva terorismului a costat SUA 4.000 mld. de dolari
Sursa foto: Foto: a1.ro
de M.Z.    |    09 Sep 2011   •   11:19
Fin.ro: Războiul împotriva terorismului a costat SUA până la 4.000 mld. de dolari. Majoritatea americanilor sunt de părere că ţara lor a consacrat prea mulţi bani pentru a răspunde atentatelor din 11 septembrie, agravând, astfel, greutăţile economice cu care se confruntă SUA în prezent. Numai factura pentru apărare se ridică la 3.200 – 4000 mld.dolari, din care Pentagonul a primit pentru desfăşurarea campaniilor militare peste hotare peste 1.300 mld.dolari.

Adevărul
: Baconschi, un alt profitor al luxului de protocol. Deşi are două apartamente, unul chiar în selectul cartier Primăverii, ministrul Afacerilor Externe, Teodor Baconschi, a cerut şi casă de protocol şi a obţinut şi un loc pe listele ANL pentru o vilă. Tot în Primăverii, ministrul a mai obţinut şi o vilă cochetă pentru ONG-ul său.

România liberă: Cum ajunge în vârf o femeie politician. Lecţiile Elenei Udrea. Dacă vreţi să ajungeţi o femeie de succes în politică, găsiţi reţeta în acest cotidian, care preia o declaraţie de pe blogul Elenei Udrea. Ministrul Dezvoltării şi Turismului spune că o femeie are două şanse de a fi promovată în politică: să facă parte din cercul potrivit şi să fie susţinută de o personalitate de la vârful partidului.

Puterea: DNA deschide dosarul drumurilor. Mai exact, procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au ridicat de la sediul companiei Consitrans, administrată de Eduard Hanganu, toate contractele încheiate de aceasta cu Ministerul Transporturilor, respectiv CNADNR. Sursele citate de acest ziar spun că acţiunile procurorilor vor fi comparabile cu cele desfăşurate în vămi.

Jurnalul Naţional: Dan Simovici, românul care a câştigat o bătălie împotriva cancerului. Cercetătorul român, profesor în SUA, a ex­plicat, în exclusivitate pentru Jurnalul Naţional, cum a reuşit cu ajutorul informaticii să pună la punct o tehnologie re­vo­lu­ţio­nară de diagnosticare timpurie a maladiei, făcând un pas important în combaterea acesteia.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close