Antena 3 CNN Actualitate Media Scandal. Ilie Năstase și Cristian Tudor Popescu, tir de rachete verbale: "E bolnav la cap" vs. "Când vine vorba de ținut pixul în mână, Năstase nu există"

Scandal. Ilie Năstase și Cristian Tudor Popescu, tir de rachete verbale: "E bolnav la cap" vs. "Când vine vorba de ținut pixul în mână, Năstase nu există"

Scandal. Ilie Năstase și Cristian Tudor Popescu, tir de rachete verbale: "E bolnav la cap" vs. "Când vine vorba de ținut pixul în mână, Năstase nu există"
Sursa foto: foto: Agerpres
29 Mar 2019   •   17:29

Gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu și fostul tenismen Ilie Năstase, acum candidat la alegerile europarlamentare, își aruncă cuvinte grele.

Năstase s-a enervat pe CTP după ce acesta a criticat-o pe Simona Halep, dar mai ales după ce jurnalistul a taxat apariția sa într-un clip de promovare a României, realizat la comanda Guvernului.

"Sunt surprins că o persoană ca tovarășul Cristian Tudor Popescu, comentează meciurile la televizor și o ceartă pe Simona. El nu știe să joace pentru el...Critică în politică, critică filmele, mă critică pe mine. Dar ce-i cu omul ăsta, e bolnav la cap, ce are?", a declarat Năstase, la Antena 1.

Replica lui CTP a venit prompt. "Pentru că am scris, sub titlul „Ilie Năstase, nr. 1 mondial în guvernul Dragnea”, un articol despre flamboaianta sa prezență în clipul cretinoid al guvernului, Ilie mă face cum îi vine la gură. Comentez tenis, o „cert” pe Simona și îl critic pe Ilie Năstase, când e cazul, nici eu nu mai știu de câți ani. Surprinzătoare, deci, – sau nu? – întârzierea uriașă cu care domnul Năstase ajunge să fie surprins în legătură cu activitatea mea. Care va continua, cel puțin până când domnia sa va obține interzicerea aparițiilor subsemnatului la televizor sau direct internarea într-un ospiciu. Acum, că a intrat iar în politică, pe listele lui Oprea Girofar, va găsi cu siguranță și alte prilejuri să-și exerseze talentul invectivei pe subsemnatul. Îi răspund deci, la pachet, o dată pentru totdeauna:
Dacă Ilie îmi spune că nu știu să țin o rachetă în mână și să joc tenis, mă plec până la pământ în fața lui. Dacă însă e vorba de a ține un pix în mână, de a scrie sau comenta despre tenis, sau despre orice altceva, atunci domnul Ilie Năstase nu există...
Prin urmare, pentru că nu o să încetez niciodată a-l admira pe Ilie ca jucător, din acest moment voi ignora tot ce spune la adresa mea. Și îi urez succes în alegeri și în amor!", a scris Cristian Tudor Popescu, pe Facebook.

×
Parteneri
Se schimbă vremea! Prognoza meteo până pe 2 aprilie 2023
x close