Antena 3 CNN Actualitate Media Schwartzenberg cere CNA respingerea autorizării unor noi posturi marca Realitatea TV

Schwartzenberg cere CNA respingerea autorizării unor noi posturi marca Realitatea TV

Schwartzenberg cere CNA respingerea autorizării unor noi posturi marca Realitatea TV
Sursa foto: Foto: Intact Images
05 Oct 2011   •   09:48

Lupta dintre cei doi manageri pentru conducerea Realitatea TV se intensifică. Elan Schwartzenberg a cerut CNA sa nu autorizeze posturi care folosesc mărcile Realitatea TV sau RTV, in cazul in care Sebastian Ghiţă ar solicita acest lucru.

Managerul Realitatea Media neagă o încercare de preluare ostilă a postului şi susţine că postul de ştiri va continua să emită cât timp se află în vigoare contractul său de management.

Administratorul judiciar al Realitatea Media a atenţionat CNA că orice decizie de autorizare a unui post TV care să emită din sediul Realitatea TV şi care să folosească o siglă asemănătoare, ar încălca mai multe legi.

Avertizarea trimisă CNA de către administratorul judiciar al Realitatea Media se referă la firma Ridzone Computers, din Târgu Jiu, care deţine o licenţă pe numele RTV şi în spatele căreia ar fi Sebastian Ghiţă.

"Eu sunt responsabil faţă de cei 800 de jurnalişti care lucrează la acest produs media. (...) Această televiziune (n.r. Realitatea TV) va funcţiona în ciuda tuturor opoziţiilor care pot veni din neînţelegeri ale situaţiei, din grabă sau din neştiinţă. (...) Suntem oricând pregătiţi să menţinem emisia produsului media Realitatea TV."

Preşedintele CNA, Răsvan Popescu, susţine că momentan nu există solicitări de acordare a unei licenţe pentru o televiziune cu numele RTV.

 


×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita elan schwartzenberg rtv
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close