Antena 3 CNN Actualitate Media SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA. Un om de afaceri a băgat PNL în semifinala Eurovision România 2019. Scandal uriaș

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA. Un om de afaceri a băgat PNL în semifinala Eurovision România 2019. Scandal uriaș

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA. Un om de afaceri a băgat PNL în semifinala Eurovision România 2019. Scandal uriaș
10 Feb 2019   •   14:22

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA ARAD. O farsă pusă la cale de un om de afaceri din Arad - Marcel Chișcan - se transformă într-un adevărat scandal. Acesta a postat pe contul său de Facebook un afiș trucat al semifinalei de duminică seară ce are loc la Arad, în care apare și un anunț atribuit PNL, care își învită susținătorii să rămână în sală după terminarea spectacolului pentru a participa la conferința județeană a formațiunii.

TVR a reacționat de urgență.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA ARAD. "Televiziunea Română, în calitate de membru al European Broadcasting Union și de organizator al Selecției Naționale, face următoarele precizări cu privire la apariția, în mediul online, a unui afiș în care sunt reprezentate, în afară de logo-urile TVR, ale partenerilor săi și ale Eurovision Song Contest, elemente de identitate vizuală a unei formațiuni politice din România și mesaje care nu au legătură cu cea de-a doua semifinală a Eurovision România 2019:

•    Respectivul produs grafic nu are nicio legătură cu evenimentul muzical, nu face parte din campania de promovare a Selecției Naționale și NU este realizat sau aprobat de reprezentanții Televiziunii Române.

•    Afișul oficial al acestui eveniment muzical de prestigiu este publicat pe site-ul eurovision.tvr.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.

•    Cea de-a doua semifinală a Selecției Naționale, al cărei principal organizator este  Televiziunea Română, va avea loc duminică, 10 februarie, de la ora 21.00, și se va încheia cu anunțarea pieselor care merg mai departe în Finala Națională.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA ARAD. Folosirea elementelor de identitate vizuală ale TVR și Eurovision fără acordul Televiziunii Române aduce grave prejudicii de imagine organizatorului evenimentului. Televiziunea Română va lua toate măsurile necesare pentru a recupera întregul prejudiciu cauzat ca urmare a utilizării fără drept a elementelor de identificare TVR și Eurovision Song Contest.", se arată într-un comunicat de presă al televiziunii.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA ARAD. Și primarul Aradului, penelistul Gheorghe Falcă a reacționat.

Primarul muncipiului Arad, Gheorghe Falcă dezminte informaţiile apărute pe reţelele de socializare prin intermediul unui afiş potrivit căruia semifinala concursului Eurovision de la Arad ar fi urmată de o conferinţă a unei formaţiuni politice, se arată într-un comunict de presă.

”Informaţiile despre orgaizarea unei conferinţe pe teme politice imediat după încheierea show-ului televiziunii publice sunt fake news. Cine ar organiza o şedinţă după ora 24?! Regretabil este că cei care au încercat de la bun început să minimalizeze modul corect al administraţiei locale de a fi parteneri ai Televiziunii Române în organizarea acestui show, doresc chiar şi în al doisprezecelea ceas să politizeze evenimentul. Regretăm această atitudine şi o combatem! Regretăm de asemenea lipsa de respect a unora dintre concetăţenii noştri pentru efortul depus de întreaga echipă Eurovision România  de a organiza la Arad, un spectacol deosebit!”, a declarat edilul, Gheorghe Falcă.

SEMIFINALA EUROVISION 2019 ROMÂNIA ARAD. Cel care a postat afișul spune că a fost o glumă

Omul de afaceri care a postat afișul, Marcel Chișcan, spune că totul a fost o ironie la adresa administrației locale. "Pentru toți cei care n-au priceput că-i un mișto la adresa modului în care a înțeles administrația locală să gestioneze un astfel de eveniment și că are legătură strict cu modul preferențial în care s-au distribuit invitațiile, precizările TVR sunt binevenite...", a scris acesta.
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close