Antena 3 CNN Actualitate Media Sfârşitul unei ere: Ultima ediţie a emisiunii Larry King Live, transmisă joi de CNN

Sfârşitul unei ere: Ultima ediţie a emisiunii Larry King Live, transmisă joi de CNN

Sfârşitul unei ere: Ultima ediţie a emisiunii Larry King Live, transmisă joi de CNN
Sursa foto: Foto: Dailycomedy.com
16 Dec 2010   •   13:06

Celebrul show Lary King Live va intra în istorie de joi seară, când CNN va transmite ultima ediţie a emisiunii. Larry King îşi “agaţă bretelele în cui”, după 25 de ani de emisie, anunţă CNN, care precizează şi că spectatorilor li se pregătesc mai multe surprize în această seară.

Larry King, în vârstă de 75 de ani, susţine că a luat decizia de a părăsi emisiunea deoarece îşi doreşte mai mult timp cu familia. Unii analişti sunt însă de părere că motivul real ar fi scăderea audienţei emisiunii.

Emisiunea "Larry King Live" a intrat recent în Cartea Recordurilor, ca cea mai longevivă emisiune de televiziune moderată fără întrerupere de acelaşi prezentator şi difuzată la aceeaşi oră.

Piers Morgan îi va lua locul lui Larry King la CNN, în postul lăsat vacant de acesta după 25 de ani. Schimbarea va avea loc din luna ianuarie a anului viitor.

În vârstă de 45 de ani, Piers Morgan are o oarecare notorietate în SUA, mulţumită interviurilor realizate cu o serie de personalităţi, el fiind, de asemenea, şi unul dintre membrii juriului la emisiunea "America's Got Talent".

Morgan a fost redactor şef al tabloidelor britanice News of the World şi Daily Mirror, însă a demisionat din aceste funcţii după ce a publicat fotografii trucate ale soldaţilor britanici care maltratau prizonieri irakieni.

Larry King va fi primul său invitat în cadrul emisiunii de la CNN. "Sunt fericit să mă alătur CNN şi voi aduce stilul meu personal de interviuri la cel mai mare post de informaţii din lume", a declarat Morgan, care a semnat un contract pe patru ani, în valoare de 8,25 milioane de dolari, pentru a-l înlocui pe celebrul King.

×
Subiecte în articol: cnn
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close