Antena 3 CNN Actualitate Media Simona Gherghe, mărturisiri emoționante: "Sper să nu fie o despărțire cu lacrimi"

Simona Gherghe, mărturisiri emoționante: "Sper să nu fie o despărțire cu lacrimi"

Simona Gherghe, mărturisiri emoționante: "Sper să nu fie o despărțire cu lacrimi"
08 Ian 2018   •   17:03

Simona Gherghe a revenit la muncă la șapte luni de când a devenit mamă. Vedeta are mari emoții pentru prima ei zi departe de fiica sa. 

"Sta sprijinita câteva secunde, e înca mica, are sapte luni si jumatate, trebuie sa aiba rabdare. si ea si noi, ei îi place foarte mult în brate si e din ce în ce mai greu.Trebuie sa reconfiguram mobila. Mama ma va ajuta, Razvan când va veni de la munca, eu pâna voi pleca la munca. E o lupta în sufletul meu, toate mamele care au fost nevoite sa se întoarca la munca stiu asta.

Am stat tot timpul împreuna si sper sa nu fie o despartire cu lacrimi. Craciunul a fost minunat, Ana a reactionat foarte frumos, tipa de bucurie, a fost foarte emotionant. Au fost niste Sarbatori foarte speciale. Am fost si cu ea de Revelion, asa ca am stat acasa. Poate la anul vom pleca. Pacat ca a lipsit zapada, vreau sa mergem sa o dam cu saniuta. Cel mai frumos cadou din viata noastra a venit, jur, îmi doresc sanatate pentru ea si pentru noi, atât. Nu stiu ce va urma, daca va mai veni un alt copil." a declarat Simona Gherghe la un post de televiziune.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe despartire
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close