Antena 3 CNN Actualitate Media Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit. Mihai Găinuşă: M-a recunoscut şi pe mine

Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit. Mihai Găinuşă: M-a recunoscut şi pe mine

Starea de sănătate a lui Şerban Huidu s-a îmbunătăţit. Mihai Găinuşă: M-a recunoscut şi pe mine
Sursa foto: Foto: Intact Images
31 Dec 2010   •   09:39

Veştile bune continuă să vină din Austria. Starea de sănătate a lui Şerban Huidu se îmbunătăţeşte, arată ultimele informaţii oferite de echipa de medici care îl tratează pe realizatorul tv. Doctorii susţin că au tot mai multe motive de optimism. Şerban Huidu se află în plin proces de trezire din comă, o procedură care poate să dureze până la 48 de ore.  Cu toate acestea, specialiştii spitalului Universitar din Innsbruck spun că realizatorul tv va fi pe deplin conştient în cursul zilei de luni.

Plin de optimism este şi colegul de platou al lui Şerban Huidu, Mihai Găinuşă, potrivit căruia Huidu l-a recunoscut chiar şi pe el. Cel mai probabil, Şerban îşi va reveni complet în cursul zilei de vineri. Abia după aceea medicii vor putea spune în cât timp se va reface şi, cel mai important, dacă recuperarea va fi completă.

Mihai Găinuşă a declarat pentru Gândul că vedeta Şerban Huidu şi-a recunoscut soţia de pe patul de spital, i-a strâns şi chiar i-a sărutat mâna. Găinuşă a mai declarat că nu există semne evidente ale traumatismului suferit de Şerban Huidu, ci numai nişte vânătăi nu foarte vizibile.

"Medicii i-au scos tubul şi a început, încet-încet, să îşi revină. Nu a putut deschide ochii, fiind evident toropit de efectul sedativelor, dar a recunoscut-o pe Cristina, soţia lui. I-a strâns şi i-a sărutat mâna. M-a recunoscut şi pe mine. Eu am încercat nişte glumiţe, sperând să îi smulg un zâmbet. I-am spus "dans, bebeluşelor" şi să se lase de schi şi să se apuce de vin fiert", a declarat Mihai Găinuşă pentru Gândul.

Colegul de emisiune al lui Huidu a mai declarat că starea acestuia a fost stabilă încă din prima noapte de după accident şi că recuperarea acestuia va dura cu siguranţă mai multe săptămâni.

 


Investigaţiile făcute până acum de medicii de la Spitalul universitar din Innsbruck arată că Şerban Huidu are mari şanse de a se face bine, medicii arătându-se optimişti în această privinţă. Refacerea completă a sa este, însă, o chestiune "de săptămâni".

După ce vor fi făcute analizele neurologice se va putea decide, împreună cu familia lui Şerban Huidu, dacă acesta va fi luat acasă sau va rămâne sub supravegherea medicilor de la spitalul din Innsbruck. Medicii recomandă ca Huidu să mai rămână spitalizat câteva zile, apoi va putea fi transportat unde va decide familia.

Prezentatorul de televiziune Şerban Huidu a fost transportat de urgenţă la spital miercuri seară, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din Austria. Huidu a încercat să evite nişte copii aflaţi pe pârtie, a pierdut controlul schiurilor şi a căzut 10 metri între copaci. Starea de sănătate a acestuia s-a stabilizat în cursul nopţii de miercuri spre joi.

×
Subiecte în articol: Serban Huidu revenire
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close