Antena 3 CNN Actualitate Media Stațiile tv ale Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. rămân în grilele UPC și FOCUS SAT și după ieșirea din “must carry

Stațiile tv ale Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. rămân în grilele UPC și FOCUS SAT și după ieșirea din “must carry

Stațiile tv ale Antena TV Group S.A și Antena 3 S.A. rămân în grilele UPC și FOCUS SAT și după ieșirea din “must carry
04 Iul 2018   •   21:18

Posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și ZU TV vor continua să fie distribuite neîntrerupt, în rețelele UPC și pe platforma DTH Focus Sat, în baza parteneriatului stabil și de lungă durata pe care Antena TV Group S.A. și Antena 3 S.A. îl au cu UPC Romania SRL și cu Focus Sat Romania SRL.

În luna iunie 2018, trustul INTACT a anunțat ieșirea posturilor sale tv din must carry și încheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv. Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi recepționate în curând doar în rețelele distribuitorilor care doresc încheierea unui contract de retransmisie.

În acest moment, astfel de contracte sunt semnate cu societățile RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange și alte societăți de distribuție cu acoperire locală și regională. De asemenea, există discuții cu ceilalați distribuitori de programe tv cu scopul încheierii contractelor de distribuție.

×
Subiecte în articol: Antena 3 Intact Antena 1
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close