Antena 3 CNN Actualitate Media "Tatuat, dar rafinat", numai cu Jurnalul de Duminică

"Tatuat, dar rafinat", numai cu Jurnalul de Duminică

"Tatuat, dar rafinat", numai cu Jurnalul de Duminică
15 Ian 2011   •   11:18

Editia Jurnalului de Duminica din aceasta saptamana te invita la o portie de istorie si de modernitate... Vei citi despre: Arta tatuajului. Principele Mihai la Schi! Superstitii. Resedinte de lux din Londra. Eleganta vestimentara... Sunt doar cateva dintre titlurile pe care vi le propunem in acest editie de weekend.
Jurnalul de Duminica iti ofera o istorie a tatuajului... rafinat. Oamenii se tatueaza de vreo 10.000 de ani. Si daca la începutul acestui drum istoric desenatul cu cerneala in piele era sinonim cu salbaticia ritualica extrema, astazi, tatuajele au ajuns sa simbolizeze nonconformismul unei elite sociale rebele si nu prea..
Tot in Jurnalul de Duminica vei gasi un material de exceptie despre Regele Mihai, din vremea cand era Principe şi practica sporturile de sezon n timpul vacan]elor de iarna.  Mai mult, vei gasi imagini inca nedifuzate, avand ca subiect vacantele de iarna si sporturile de sezon practicate de M.S. Regele Mihai I in timpul vacantelor de iarna in tara (la Sinaia) sau in Elvetia. Aflat la varsta copilariei si apoi a adolescentei, viitorul rege este infatisat alaturi de parintii sai, Regina-mama Elena si Regele Carol al II-lea, incercand sa deprinda „tainele“ schiatului sau saniusului, in mijlocul unor splendide peisaje montane...

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close