Antena 3 CNN Actualitate Media Te abonezi la Jurnalul şi câştigi superpremii!

Te abonezi la Jurnalul şi câştigi superpremii!

Te abonezi la Jurnalul şi câştigi superpremii!
03 Dec 2018   •   12:32

Jurnalul dă startul unui nou concurs cu premii. Fă-ţi abonament şi ai şansa de a câştiga unul dintre cele 100 de produse puse la bătaie! Valoarea premiilor este de 6.500 de euro!

Fă-ţi abonament la Jurnalul şi te aşteaptă o mulţime de premii de maximă utilitate: 3 telefoane inteligente Allview X4 Soul Infinity L, 10 seturi de tigăi Regis Stone, 10 aparate de călcat Phoenix Gold, 10 blendere Nutrition Mixer, 10 maşini de tocat electrice, 10 mopuri cu sistem dublu de centrifugare Fregamax, 10 căruciuoare pliabile de cumpărături, 10 seturi de cuţite cu suport, 13 aparate de masaj Back Massager, 4 biciclete de fitness Vitarid-R, 4 trolere Lamonza, 5 rucsacuri Lamonza. Premii pentru toţi şi pentru toate gusturile!

Şi asta nu e tot! Abonaţii la Jurnalul simplu beneficiază acum de oportunitatea de a cumpăra cărţile distribuite cu Jurnalul cu un discount de 20%.
Şi ca noutate absolută, Jurnalul lansează ABONAMENTUL CU INSERT, care îţi oferă posibilitatea de a primi cărţile acasă, odată cu ziarul preferat. În acest caz, reducerea la cărţi este de 25%!

De asemenea, acum ai posibilitatea de a te abona, pe lângă metodele binecunoscute, online, pe site-ul www.jurnalul.ro. Durează doar două minute.

Totul în avantajul tău!

Detalii pe în Jurnalul.

 

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close