Antena 3 CNN Actualitate Media Televiziunea RTV, somată să renunţe la nume. "Au copiat sigla Realitatea asemenea brandurilor chinezeşti"

Televiziunea RTV, somată să renunţe la nume. "Au copiat sigla Realitatea asemenea brandurilor chinezeşti"

Televiziunea RTV, somată să renunţe la nume. "Au copiat sigla Realitatea asemenea brandurilor chinezeşti"
Sursa foto: Foto: Intact Images
01 Aug 2013   •   18:09
Realitatea Media somează postul Romania TV să înceteze utilizarea în mod public a denumirilor România TV şi RTV, afirmând că utilizarea lor este ilegală.

Potrivit reprezentanţilor Realitatea Media, folosirea denumirilor de România TV şi RTV a contribuit la starea de insolvenţă a Realitatea Media şi a prejudiciat Realitatea TV cu 10 milioane de euro.

Cozmin Guşă, acţionar Realitatea Media SA, a declarat că „Realitatea Media a înregistrat marca RTV până în 2018 şi nimeni nu are voie să folosească marca RTV şi nici măcar Romania TV, care este interzis a fi folosit”.

Domnul Ghiţă cu tovarăşii dânsului au copiat sigla Realitatea asemenea brandurilor chinezesti care schmbă o literă sau ceva în culoare şi încep să emită uzurpând o anumită audienţă. (...) Nu mai au drept, din acest moment, să folosească sigla RTV. (...) Prejudiciile pe care eu le-am estimat la 10 milioane de euro vor trebui plătite”, a declarat Cozmin Guşă în direct la emisiunea 100 de Minute de la Antena 3.



 




×
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close