Antena 3 CNN Actualitate Media The Industry te trimite la The AIBS International Media Excellence Awards!

The Industry te trimite la The AIBS International Media Excellence Awards!

The Industry te trimite la The AIBS International Media Excellence Awards!
22 Sep 2011   •   19:55

The Industry este revista de media esentiala pentru toti cei care vor sa fie la current cu miscarile strategice, achizitiile importante, cifrele relevante, echipele, leaderii, evenimentele insemnate din domeniu. De aceea, The Industry a hotarat sa-i trimita pe cei cu adevarat pasionati de media la AIBS International Media Excellence Awards, pentru a afla ultimele trenduri si insight-uri din industrie.

AIBS International Media Excellence Awards este unul dintre cele mai cunoscute festivaluri de media pe plan international - programe si formate de succes, personalitati marcante, varfuri ale industriei.

Pentru a participa la acest festival, The Industry ii provoaca pe toti entuziastii de media la un test de creativitate. In primul rand, participantii trebuie sa demonstreze ca vor intr-adevar sa mearga la acest festival. Provocarea cea mare consta insa in promovarea unei emisiuni sau a unui serial (productii romanesti) in cel mai neconventional mod posibil. Mai multe detalii se pot gasi pe www.theindustry.ro

The Industry este o revista de media adresata profesionistilor si entuziastilor acestui business. Coordonatorul editorial al proiectului este analistul Iulian Comanescu, iar layout-ul poarta semnatura agentiei de creatie Griffon&Swans. Numarul demo poate fi rasfoit virtual aici: http://issuu.com/the-industry

In primul numar figureaza, printre multe altele, o analiza a grilelor de toamna, o discutie onesta cu producatorii celor mai importante show-uri de televiziune, un estimat al pietei de publicitate in 2011 si o prezentare a celor mai talentati art directori din Romania.

Colaboratorii revistei, altii de fiecare data, ii includ in aceasta aparitie pe Adrian Georgescu, Mihaela Calinoiu, Florentina Ciuverca dar si pe coordonatori ai unor reviste media europene importante, precum Chris Dziadul (Broadband TV News) sau Stewart Clarke (TBI).



 

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close