Antena 3 CNN Actualitate Media The New York Times taxează conţinutul online din ianuarie 2011: Vom rămâne parte a ?ecosistemului open web?

The New York Times taxează conţinutul online din ianuarie 2011: Vom rămâne parte a ?ecosistemului open web?

The New York Times taxează conţinutul online din ianuarie 2011: Vom rămâne parte a ?ecosistemului open web?
Sursa foto: Foto: topnews.net.nz
11 Oct 2010   •   12:03

Peste doar trei luni, cititorii The New York Times vor trebui să plătească pentru a avea acces la conţinutul online al publicaţiei. Însă şefii acesteia nu par îngrijoraţi că şi-ar pierde cititorii de la 1 ianuarie 2011, ba dimpotrivă. Obiectivul nostru este să ne asigurăm că NYTimes.com rămâne o parte a ?ecosistemului open web?, a declarat Janet Robinson, CEO al Times, la Forumul Mondial al Editorilor de la Hamburg, Germania.

Până acum se ştie că Times lucrează la dezvoltarea unei modalităţi de plată pentru conţinutul online. Sunt luate în calcul mai multe variante, inclusiv una care ar comasa costul cu el al abonamentului pentru ziarul primit acasă, iar Bill Keller, executive editor al Times, a spus că ?taxa va fi modestă însă nu a fost fixată deocamdată?.

De asemenea, ar putea fi adoptată strategia ?primul click gratuit?, prin care cititorii au acces la o primă pagină, înainte de a li se cere să plătească un tarif.

Antena3.ro

 

×
Subiecte în articol: New York Times
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close