Antena 3 CNN Actualitate Media The Wall Marele Zid. Surpriză de proporții la The Wall România

The Wall Marele Zid. Surpriză de proporții la The Wall România

The Wall Marele Zid. Surpriză de proporții la The Wall România
21 Dec 2017   •   19:30

 

THE WALL. Mihaela și Zoltan, cuplul din Oradea care, aseară, a pășit în platoul show-ului ”The Wall- Marele Zid” cu multe speranțe, au mărturisit în final că s-au lăsat copleșiți de sentimente și nu au mai ținut cont de strategiile pe care le gândiseră înainte de a intra în concurs. THE WALL.

THE WALL. Își doreau să plece la Disneyland

THE WALL. Cei doi au declarat din prima clipă că visul lor este acela de a câștiga mai mult timp cu fetițele lor și își doreau foarte mult o vacanță cu ele la Disneyland.

THE WALL. Odată ajunși în platoul emisunii, cea care a rămas să dea pipet cu  Marele Zid a fost Mihaela, însă, până la final, în ciuda energiei ei debordante a pierdut tot ce câștigase inițial. Speranța ei a fost ca Zoli să fi semnat contractul ce le garanta suma de 13773 de lei, însă lucrurile nu au fost deloc așa.

THE WALL. ”Mi-a fost foarte greu acolo, în spate. Am realizat că îmi este foarte dor de vocea Mihaelei și că aș fi avut mare nevoie să ne consultăm în luarea acestei decizii importante. De 13 ani luăm deciziile împreună și mi-a fost extreme de greu. Am sperat până în ultima clipă că voi lua hotărârea cea mai bună”, a mărturisit Zoltan, care, după multe momente de ezitare, a rupt contractual.

THE WALL. Vis deja împlinit

THE WALL. Momentul în care au aflat că vor pleca din fața Marelui Zid cu zero câștig a fost și cel în care au realizat că visul lor este, de fapt,  unul deja împlinit. Sunt împreună, au o familie frumoasă și se iubesc nespus.

THE WALL. ”Iubirea noastră este cea mai importantă. Și, indiferent ce ne-o rezerva viața, ne vom iubi mereu.  Chiar dacă am încheiat cu zero, a fost o experiență minunată în viața noastră”, au declarat Mihaela și Zoli.

THE WALL. Și astăzi, de la ora 20:00, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatorii Antena 1 cu o altă ediție emoționantă a show-ului fenomen, ,,The Wall- Marele Zid”, care poate schimba viața concurenților cu o singură aterizare norocoasă.

 

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close