Antena 3 CNN Actualitate Media Times susţine că are deja peste 100.000 de cititori care plătesc pentru conţinutul online

Times susţine că are deja peste 100.000 de cititori care plătesc pentru conţinutul online

Times susţine că are deja peste 100.000 de cititori care plătesc pentru conţinutul online
Sursa foto: Foto: topnews.net.nz
02 Noi 2010   •   17:06

După mai multe săptămâni de speculaţii, au apărut şi primele cifre cu privire la cei care plătesc pentru a accesa conţinutul online al The New York Times şi Sunday Times.

News International a anunţat marţi dimineaţă că are deja 105.000 de cititori asiguraţi, care au plătit pentru a accesa fie site-ul web al publicaţiei sau pentru aplicaţiile folosite cu Kindle sau iPad, relatează The Guardian.

În plus faţă de cititorii online, un plus de 100.000 de abonaţi la ediţiile printate şi-au activat conturile digitale. În total, compania susţine că are aproape 200.000 de utilizatori digitali.

“Suntem foarte mândri de acest răspuns... Cifrele arată foarte clar numărul mare de persoane care sunt dispuse să plătească pentru jurnalism de calitate în format digital”, a declarat Rebekah Brooks, directorul executiv al News International.

Peste doar doua luni (1 ianuarie), cititorii The New York Times vor trebui să plătească pentru a avea acces la conţinutul online al publicaţiei.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close