Antena 3 CNN Actualitate Media TVR a tăiat colaborările externe. Cine sunt jurnaliștii cunoscuți care vor fi loviți crunt de această decizie

TVR a tăiat colaborările externe. Cine sunt jurnaliștii cunoscuți care vor fi loviți crunt de această decizie

TVR a tăiat colaborările externe. Cine sunt jurnaliștii cunoscuți care vor fi loviți crunt de această decizie
28 Dec 2017   •   10:23

Comitetul Director al TVR a respins aproape toate colaborările externe ale jurnaliștilor.

O serie de angajați de la sport, care comentau pentru posturi ca DigiSport, Look TV sau Eurosport nu au primit aprobarea pentru a colabora cu aceste stații, scrie Pagina de media.

Liana Stanciu, cea care realizează de ani de zile matinalul postului de radio Magic FM, nu mai poate colabora cu stația, după hotărârea Comitetului Director.

Politehnica Iași rămâne fără un ofițer de presă, după ce TVR a respins colaborarea pentru această poziție a angajatului TVR Lucian Lucescu (jurnalist la Studioul TVR Iași).

Radu Andrei Tudor, realizatorul emisiunii Pulsul zilei, de pe TVR 1, care lucrează și la Digi FM și Pro FM, nu mai poate colabora cu posturile RCS. Adrian Tudor (de la Direcția Știri), colabora cu Europa FM. Nici colaborarea lui nu a fost aprobată de conducerea TVR.

De la sport, au fost tăiate colaborările externe ale jurnaliștilor Emil Hossu Longin, Marian Olăianos, Cristian Mîndru, Narcis Șelaru, Monica Bucur și Marin Daniel Chican.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close