Antena 3 CNN Actualitate Media ULTIMUL TRIB. “Noaptea a început cu un șoc în fața oglinzii". Dezvăluiri în noua ediție din ULTIMUL TRIB

ULTIMUL TRIB. “Noaptea a început cu un șoc în fața oglinzii". Dezvăluiri în noua ediție din ULTIMUL TRIB

ULTIMUL TRIB. “Noaptea a început cu un șoc în fața oglinzii". Dezvăluiri în noua ediție din ULTIMUL TRIB
24 Ian 2019   •   11:52

ULTIMUL TRIB. Vineri, de la ora 22:45, la Antena 1, într-o nouă ediție “Ultimul Trib”, Silviu Geandră și Sorin Brotnei, din echipa Lemurilor, povestesc despre noaptea pe care au petrecut-o la vila de lux, în urma probei individuale câștigate cu o zi în urmă de primul dintre ei.

ULTIMUL TRIB “Noaptea a început cu un șoc în fața oglinzii. Mi-am zis, ori oglinda e prea mare, ori eu prea subțire. Am slăbit foarte mult și abia ieri mi-am dat seama cât ne-a afectat fizic această competiție”, spune Silviu Geandră.

ULTIMUL TRIB “Ce slabi suntem! Mă uitam în oglindă... chiar rahitic. Am slăbit 7-8 kilograme. Nu-mi venea să cred. Mă uitam la mâini, la umeri... Una e să te uiți într-o oglindă mică în care îți vezi doar fața, alta e să te vezi întreg. În momentul în care m-am văzut, am început să iau poziția ghiocelului, nu-mi venea să cred cât sunt de slab”, spune și Sorin Brotnei.

ULTIMUL TRIB Cu o zi în urmă, la proba individuală pe care au avut-o de jucat cei cinci componenți ai echipei Lemurilor, Silviu Geandră a fost declarat învingător. El și-a câștigat nu doar dreptul de a petrece o noapte în vila de lux, ci și cele 4 milioane de ariary (peste 1.000 de euro) puse în joc. De asemenea, el a avut dreptul să mai ia cu el un coleg la vilă și l-a ales pe Sorin Brotnei. “Ce poți să-ți dorești mai mult decât intimitate, confort, mâncare bună și două dușuri calde, unul seara și unul dimineața?”, spune Brotnei, când revine pe insulă, alături de colegii săi de echipă, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Daniel Chiriță.

ULTIMUL TRIB Competiția „Ultimul Trib” continuă vineri, 25 ianuarie, și nu peste mult timp cele două echipe rămase în joc, a Lemurilor și a Crocodililor, vor dispărea, iar concurenții vor continua lupta individual. Care sunt următoarele probe pe care Lemurii și Crocodilii le vor avea de trecut, telespectatorii Antenei 1 vor vedea vineri, de la ora 22:45, într-o nouă ediție “Ultimul Trib”, prezentată de Octavian Strunilă, din Madagascar.

 

×
Parteneri
Oraşul din România cu cele mai mici facturi la energie. Secretul preţurilor mici la încălzire
x close