Antena 3 CNN Actualitate Media ULTIMUL TRIB. Probleme mari pentru o concurentă în show-ul de la Antena 1

ULTIMUL TRIB. Probleme mari pentru o concurentă în show-ul de la Antena 1

ULTIMUL TRIB. Probleme mari pentru o concurentă în show-ul de la Antena 1
22 Noi 2018   •   11:42

ULTIMUL TRIB. Accidentată la ultimul Duel la care a fost trimisă de echipa sa, Sorana are noi probleme în ”Utimul Trib”, astăzi, de la ora 20.00, la Antena 1.

ULTIMUL TRIB. Accidentarea Soranei de la ultimul Duel este pusă la îndoială chiar de către colegii săi, după ce aceasta a încercat să îi convingă că nu poate să intre încă în teren la jocul de Salvare. ”E o competiție dură, în care trebuie să fii apt, dacă tu nu ai vorbit de problema asta înainte, ci doar după ce ai aflat ce presupune proba, nu înțeleg”, a spus Ionuț Iftimoaie, supărat pe ezitarea colegei sale.

ULTIMUL TRIB. Pusă la zid, Sorana a încercat să se justifice, susținând că durerea la umăr îi poate reactiva probleme medicale mai vechi și nu vrea să își asume acest risc. ”N-am spus nimic înainte de joc pentru că voiam să discut și cu medicul. Aș putea să risc și să joc, dar să risc o accidentare. Eu nu îmi bat capul cu cine crede că mă doare sau nu, eu știu clar ce mi s-a întâmplat, ce știu și ce simt, cine nu mă crede, d-aia nu mai pot eu!”, a spus Sorana.

ULTIMUL TRIB. Dacă Sorana va juca în această seară și ce echipă va trimite un om la Duel, împotriva Cameleonului Silviu Gendră, telespectatorii pot afla în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, într-o nouă ediție ”Ultimul Trib”.

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close