Antena 3 CNN Actualitate Media Un celebru chitarist, surprins de primarul Iași-ului. Iată ce a primit de la edil!

Un celebru chitarist, surprins de primarul Iași-ului. Iată ce a primit de la edil!

Un celebru chitarist, surprins de primarul Iași-ului. Iată ce a primit de la edil!
16 Noi 2017   •   15:19

Artistul Al Di Meola a sustinut un spectacol pe scena Teatrului National din Iasi, intr-o formula Trio, alaturi de Peo Alfonsi si Peter Kaszas, in fata a sute de oameni.

Concertul cunoscutului muzician a cuprins melodiile marca Piazzolla & Lennon & McCartney, dar si o serie de piese noi, pe care Al Di Meola le-a cantat in turneul european facut, anul acesta, in Italia, Germania, Cehia, Polonia, Slovacia, Olanda, Spania si Anglia.

Primarul orasului a venit personal si i-a oferit un album cu locurile cele mai indragite din zona Moldovei. Celebrul chitarist Al Di Meola a revenit saptamana trecuta in Romania.

Edilul i-a oferit la finele spectacolului un album foto cu cele mai importante puncte de atractie ale Iasiului, gest care l-a lasat fara cuvinte pe marele artist! “M-a impresionat Teatrul National, este un loc special, incarcat de istorie. Absolut superb! De altfel, pe toata sederea mea la Iasi, m-am simtit foarte bine! Multumesc publicului pentru cu caldura cu care am fost primit, multumesc de asemenea domnului Primar Mihai Chirica”, a spus Meola la plecarea din Romania.

×
Subiecte în articol: Iași primar spectacol
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close