Antena 3 CNN Actualitate Medicul ieșean care face furori pe internet. Are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale

Medicul ieșean care face furori pe internet. Are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale

Tatiana Constantinescu, un medic stomatolog rezident la protetică dentară, este extrem de pasionată de fotografie și de tot ceea ce ține de partea vizuală și chiar socială a acestui hobby.

Medicul ieșean care face furori pe internet. Are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale
Sursa foto: tatianatff.ro
de Gabriel Dano    |    08 Iun 2022   •   17:55

Pe durata liceului și în timpul facultății, tânăra a împletit studiul intens cu principalele sale pasiuni: fotografia și scrisul. În prezent, prin intermediul Instagram, are colaborări cu diverse brand-uri naționale și internaționale, social media aducându-i venituri frumoase, scrie BZI.ro.

Pe blogul său, Tatiana scrie despre cele mai frumoase și mai „instagramabile” locuri din Iași, orașul său natal, dar și despre alte destinații de vacanță pe care le-a vizitat, precum Disneyland, Londra, München, Portugalia, Polonia și Malta.

De asemenea, tânăra are foarte multe articolele dedicate fashion-ului, împărtășind cu cititorii săi secrete din lumea industriei de beauty. În viitor, tânăra plănuiește să posteze mai mult pe TikTok, unde le poate oferi tinerilor sfaturi în ceea ce privește sănătatea dentară.

Tatiana a descoperit fotografia în timpul anilor de liceu, iar de-a lungul timpului a avut numeroase ședințe foto și chiar și expoziții proprii. În prezent, aceasta își fructifică acest talent prin postările regulate de pe Instagram, https://www.instagram.com/tatianatff.ro/, și de pe blog, https://tatianatff.ro.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Pasiunea pentru social media/blogging a venit oarecum firesc. În liceu iubeam să scriu, mergeam la toate olimpiadele de limba română și scriam eseuri în neștire. De asemenea, tot din liceu mă apucasem de fotografie. Era încă o ramură proaspătă pe piața românească, aveam sedințe foto diverse, am avut și expoziții de fotografie, dar și publicații în reviste. Cu trecerea timpului și implicit cu admiterea mea la medicină, nu m-am mai simțit atât de inspirată de acest domeniu și am îmbinat cumva cele două descrise mai sus și așa a apărut pasiunea pentru blogging și Instagram”, povestește Tatiana.

Deși îi place foarte mult ceea ce face în mediul online, Tatiana susține că nu ar renunța niciodată la stomatologie pentru social media.

„Nu vreau să renunț la stomatologie, pentru că îmi place meseria mea de bază și aș vrea ca social media să rămână hobby-ul meu”, adaugă tânără.

×
Subiecte în articol: medic stomatolog
Parteneri
Filmul bătăii din Parlament dintre Florin Roman şi Dan Vîlceanu
x close