Antena 3 CNN Actualitate Medicul Mircea Beuran a petrecut o noapte în arestul Poliției Capitalei. A stat treaz până-n zori

Medicul Mircea Beuran a petrecut o noapte în arestul Poliției Capitalei. A stat treaz până-n zori

Chirurgul Mircea Beuran a petrecut o noapte în Arestul Central al Capitalei, (joi noapte - n.red.)înainte de a afla decizia magistraților bucureșteni care urmau să judece propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Medicul Mircea Beuran a petrecut o noapte în arestul Poliției Capitalei. A stat treaz până-n zori
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    15 Feb 2020   •   23:34

Tribunalul Bucureşti a respins, vineri, cererea DNA de arestare preventivă a chirurgului Mircea Beuran, însă instanţa a decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

Medicul este acuzat de DNA că a primit o mită de 10.000 de euro pentru a-i aranja unui alt medic ocuparea unui post de asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti.

Chirurgul a fost reţinut joi, pentru 24 de ore. A fost dus într-o celulă a Arestului Central al Poliției Capitalei, unde a petrecut o noapte înainte de a afla decizia magistraților bucureșteni care urmau să judece propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile, înaintată de procurorii anticorupție.

„Pe colegul de cameră abia dacă l-a băgat în seamă. Doar s-au salutat. Doctorul nu a închis toată noaptea un ochi. A stat întins pe pat, dar nu a dormit. Nu părea să fie stresat, la vizita medicală a avut pulsul și tensiunea foarte bune...

Chiar dacă nu a primit niciun pachet, nici mâncare de la arest nu a vrut. Nu a mâncat nimic cât a fost închis. De afară a primit doar lucruri de uz personal: ceva haine de schimb, periuță și pastă de dinți, săpun, prosop, aparat și creme de bărbierit. Lucrurile nu i-au fost aduse la vizită, la vorbitor, ci au fost preluate de un polițist care i le-a dus în celulă”, susțin surse judiciare, potrivit libertatea.ro.

Interviu EXCLUSIV: Omul - cheie în dosarul medicului Mircea Beuran

×
Subiecte în articol: Mircea Beuran
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close