Antena 3 CNN Actualitate Mesaj pe o maşină, în Galaţi: "Spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate!"

Mesaj pe o maşină, în Galaţi: "Spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate!"

Mesaj pe o maşină, în Galaţi: "Spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate!"
11 Mar 2009   •   14:29

"Sunt spion bulgar, cumpăr secrete militare. Rog seriozitate. Preţ bun!". Acesta este mesajul pe care l-a pus în parbrizul maşinii o femeie de 34 de ani după ce a parcat lângă o unitate militară din Galaţi, informează Mediafax.
Poliţia a fost imediat sesizată în acest caz de către un angajat al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Galaţi.

Autoarea mesajului le-a spus poliţiştilor că a afişat mesajul din răzbunare, din cauza unui conflict mai vechi cu angajaţii unităţii militare în privinţa locului de parcare.

Totuşi, reprezentanţii UM 01551, de pe strada Crizantemelor din municipiul Galaţi, au precizat că nu a existat niciun conflict cu persoana respectivă.

"Nu ne aflăm într-un conflict cu persoana respectivă. Ieri seară (marţi seară-n.r.), ofiţerul de serviciu a sesizat însă Poliţia în legătură cu faptul că pe trotuarul din apropierea unităţii se află această maşină parcată neregulamentar. Nu ne explicăm de ce a ales să plaseze acest mesaj în parbrizul autoturismului. Nu avem un conflict legat de acel loc de parcare, pentru că parcarea în locul respectiv nu este permisă", a declarat, miercuri, pentru Mediafax, căpitanul Marius Bănceanu, responsabilul de relaţii cu mass-media din cadrul unităţii militare gălăţene.

Femeia şi-a mutat maşina şi a scăpat doar cu un avertisment verbal din partea poliţiştilor.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: unitate militara
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close