Antena 3 CNN Actualitate Mesaje sfâșietoare după moartea tinerei barmanițe din Colectiv. Omagiul adus de prietenii fetei

Mesaje sfâșietoare după moartea tinerei barmanițe din Colectiv. Omagiul adus de prietenii fetei

 Mesaje sfâșietoare după moartea tinerei barmanițe din Colectiv. Omagiul adus de prietenii fetei
08 Noi 2015   •   15:46

Alexandra Rădulescu, în vârstă de 26 de ani, a decedat duminică, după ce a fost grav rănită în incendiul din 30 octombrie, era barmaniţă în clubul Colectiv. Toate vorbesc despre frumusețea acestui om minunat.

Facebookul tinerei a fost inundat de mesaje de despărțire.

"Săptămâna asta a fost una din cele mai sumbre săptămâni prin care am trecut.
În fiecare dimineaţă m-am trezit cu aceea teamă, ştiind că e foarte posibil când deschid laptopul să aflu că una din cunoştinţele care s-au aflat în Colectiv, nu se mai află printre noi.
O zi la fel de neagră este şi cea de azi.
Mi-am petrecut vara (în fiecare săptămâna, de joi până duminică) în compania ei şi a celorlalţi oameni de la Goblin Vama Veche. O fată de o energie şi pozitivism incredibil care, mai târziu am aflat, ascundea destulă tristeţe în spatele a ceea ce lăsa să se vadă.
Probabil că nici acum nu şi-ar dori să facem o mare dramă, deşi nu mai e printre noi.
Poate măcar acolo unde e acum totul să fie bine, de fapt, să fie perfect.
Dumnezeu să te aibă în grijă, Sandy!", scrie un tânăr pe contul acesteia.

"Astazi iti multumesc ca am avut placerera sa copilarim si sa crestem impreuna, ai fost si vei ramane o persoana minunata si careia ii vom simtii lipsa. Sper ca esti intr-un loc mai bun si ma rog ca Dumnezeu sa aibe grija de tine. Micuto sa te odihnesti in pace... pentru ca nu te voi uita niciodata... cu bine Alexia Sandy ... cu sinceritate...", scrie un alt tânăr.

"Durerea noastra ar fi fara margini si fara mangaiere, daca Dumnezeu nu ne-ar fi dat viata vesnica. Viata noastra ar fi fara sens daca s-ar sfarsi odata cu moartea. Sufletul tau continua sa fie viu, si nu-si inceteaza existenta nicio clipa. Te-ai dus intr-un loc mai bun, si de acolo, de sus, o sa ne veghezi pe fiecare-n parte, sunt sigura. Sa te odihnesti in pace,suflet minunat! Esti in inimile noastre. Ne va fi dor de tine", postează o prietenă. 

Alexia a fost internată în stare gravă la Spitalul "Floreasca" din Capitală, având complicaţii mari la plămâni, potrivit unor mesaje ale unor prieteni ai acesteia publicate pe Facebook. Aceştia au încercat în ultimele zile să strângă fonduri pentru ajutorarea Alexandrei

×
Subiecte în articol: victime colectiv tragedie colectiv
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close