Antena 3 CNN Actualitate Acțiunea ANAF împotriva televiziunilor INTACT a strâns milioane de români aproape de noi

Acțiunea ANAF împotriva televiziunilor INTACT a strâns milioane de români aproape de noi

Acțiunea ANAF împotriva televiziunilor INTACT a strâns milioane de români aproape de noi
de S.T.    |    18 Feb 2016   •   08:42

Românii sunt solidari cu Antena 3  şi nu se sfiesc să arate acest lucru.

Acțiunea angajaţilor de la Fisc împotriva televiziunilor INTACT a strâns milioane de români aproape de noi. După adresele de mail şi paginile de Facebook invadate cu mesaje de susţinere, românii au fost receptivi şi au afişat pretutindeni mesajul  - Antena 3 e aici! 

Fie că sunt telespectatori fideli ai programelor noastre, fie doar vor să-şi exprime revolta faţă de abuzul fără precedent al ANAF, mii de oameni au expus postere cu sigla postului nostru la vedere.

În timp ce unii au lipit afişele decupate din Jurnalul Naţional pe geamurile locuinţelor, alţii le-au etalat pe maşini şi chiar pe panourile stradale. Pentru a demonstra că empatizează cu noi, un telespectator Antena 3 a afişat sigla postului nostru cât mai aproape de sufletul său, în casă, alături de Tricolorul semnat de membrii familiei.

Un alt român ne-a trimis pe mail-ul de ştiri al redacţiei fotografii cu sigla Antena 3 lipită pe geamurile mari ale terasei, astfel încât să poată fi văzută de toată lumea. 

Românii care locuiesc la bloc sunt şi ei la înălţime, la propriu. Sigla Antena 3 este perfect vizibilă de la ferestrele etajelor superioare ale mai multor imobile din ţară. Şi vă mulţumim tuturor celor care aţi făcut acest lucru!

Jurnalul Naţional, ziar care aparţine Trustului Intact, publică şi în ediţia de astăzi pe ultima pagină un poster cu sigla Antena 3. Dacă vreţi să vă arătaţi solidaritatea cu postul nostru, puteţi decupa această fotografie şi o puteţi lipi pe geam, cât mai vizibil. Aşa puteţi dovedi că sunteţi alături de noi, în aceste zile în care emisia Antenei 3 este în pericol. 




×
Subiecte în articol: post confiscat Antena 3 solidaritate
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close