Antena 3 CNN Actualitate Mesajul lui Cioacă, din spatele gratiilor. Iată ce întrebări are pentru procurorii care l-au închis

Mesajul lui Cioacă, din spatele gratiilor. Iată ce întrebări are pentru procurorii care l-au închis

Mesajul lui Cioacă, din spatele gratiilor. Iată ce întrebări are pentru procurorii care l-au închis
Sursa foto: Foto: Antena 1
09 Mar 2013   •   20:53

Din spatele gratiilor, Cristian Cioacă trimite un mesaj celor care îl acuză de omor. El susţine că poate demonta fiecare dovadă a procurorilor. Are mai multe întrebări pentru cei care l-au cercetat, iar răspunsurile, spune Cioacă, ar rezolva misterul. Iată mesajul poliţistului, trimis din puşcărie.

"Cum se poate justifica soluţia de trimitere a mea în judecată pentru un omor în condiţiile în care raportul de expertiză medico-legală concluzionează că "volumul total fiind de 23 de ml. de sânge". De ce nu a fost ordonat un profil psihologic al soţiei mele şi eventualelor sale tendinţe depresive/suicidare?", sunt câteva dintre întrebările lui Cristian Cioacă.

"După ce anchetatorii au aflat despre incidentul în care copilul nostru a avut o rană la cap, au avut în vedere şi această ipoteză pentru a clarifica natura sângelui găsit în dormitor?", continuă el.

Cristian Cioacă are zeci de întrebări pentru anchetatorii săi. Spune că i-au fost plantate probe în casă şi că ancheta nu a epuizat toate pistele.

Cioacă dă ca exemplu, în apărarea sa, dosarul studenţilor de la Timişoara care au tranşat cadavrul unui bărbat. Instanţa a stabilit atunci că timpul nesesar pentru ca două persoane adulte să tranşeze un cadavru este de cel puţin 6 ore. Timp de care, spune Cioacă, nu a dispus.

Poliţistul atacă şi declaraţiiile vecinilor săi.

"De ce s-a dat valoare declaraţiilor care mă plasau în apartament, implicat în evenimentul tensionat care a culminat cu omorârea soţiei mele, între orele 22-24 noaptea, cât timp a fost stabilit că am intrat în domiciliul conjugal la ora 2.30 noaptea?"

Cioacă spune că nu a avut motive să îşi ucidă soţia.

Următorul termen în procesul privind uciderea Elodiei are loc pe 2 aprilie, la Piteşti.



×
Subiecte în articol: Cristian Cioaca Elodia
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close