Antena 3 CNN Actualitate Microbuzele şcolare nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti

Microbuzele şcolare nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti

Microbuzele şcolare nu vor mai plăti taxa de pod de la Feteşti
Sursa foto: Radu Berceanu
17 Sep 2009   •   18:28

Neînţelegeri între deputata Cristina-Ancuţa Pocora şi Radu Berceanu. Demersurile deputatei Cristina-Ancuţa Pocora par să-l fi iritat pe ministrul Transporturilor.

Deputata Pocora i-a cerut lui Berceanu ca microbuzele şcolare să nu mai plătească în fiecare zi taxa de pod de la Feteşti, iar în schimb a primit câteva replici tăioase din partea ministrului.

?Transportatorii care au o problemă cu această taxă încep să aibă inconvenienţă ridicată în legătură cu un prim în care încercăm sa facem putina ordine. Şi folosesc domnişoare deputate care, cu poşetele lor Louis Vuitton, se plimbă pe la Feteşti şi care se preocupă de sărmanii copii care nu pot să treacă şi de sărmanii locuitori care au pământul dincolo de punctul ala. Se încearcă chestiunea asta de astă vară?, a declarat Berceanu.



În cele din urmă, conflictul pare să se rezolvat. Microbuzele şcolare nu vor mai plăti taxa de pod. Cristina-Ancuţa Pocora a scris despre această situaţie pe blogul său.

?Astăzi, pentru prima dată de la începerea şcolii, autorităţile au ridicat barierele puse în drumul spre şcoală copiilor din ?Baltă? ( peste braţul Borcea), din Feteşti. Demersul pe care l-am iniţiat, alături de administraţia locală feteşteană, are un prim rezultat. Modest însă, şi neoficializat printr-un act aşa cum este actul care face această nedreptate?, a scris deputata.

Antena3.ro

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close