Antena 3 CNN Actualitate Mihai Gâdea a dat lovitura! Mutarea bombă pe care a realizat-o. Va schimba totul

Mihai Gâdea a dat lovitura! Mutarea bombă pe care a realizat-o. Va schimba totul

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii "Sinteza Zilei" și totodată directorul postului de știri Antena3, a reușit din nou să se claseze pe locul 1 în audiențe, pe toate segmentele de public. Cifrele cele mai mari s-au înregistrat la categoria, tineri 18+ cu studii superioare.

Mihai Gâdea a dat lovitura! Mutarea bombă pe care a realizat-o. Va schimba totul
02 Iul 2020   •   18:41

În luna iunie, Antena3 a fost liderul absolut al audiențelor la categoria posturi de știri, devansând Digi24 și România Tv pe toate sectoarele de public. Cifrele au fost unele excepționale, mai ales în această perioadă de vară, în care românii aleg să petreacă mai puțin timp în fața televizoarelor. Detalii AICI.

În urmă cu mai puțin de o lună, Mihai Gâdea făcea un anunț bombă, care va schimba defintiv piața tv din România.

"Este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în România, este o premieră absolută în televiziune și vrem ca dvs. să aflați care au fost demersurile noastre și cât de câștigați veți fi - pentru că tot acest efort uriaș este pentru ca dvs. să câștigați. Și veți fi câștigați într-o manieră absolută!", a spus MIhai Gâdea.

Ce înseamnă noul acord Antena3 - CNN

Acesta s-a referit la parteneriatul dintre Antena3 și CNN, care a trecut la un alt nivel. Noul acord dintre cele două companii de top înseamnă accesul Antena 3 la conţinutul oferit prin CNN Newsroom, ceea ce este unic în România și ridică mult ștacheta.

Astfel CNN va produce conţinut original pentru Antena3. Începand cu finalul acestui an, « CNN hour » va putea fi urmărit în fiecare zi în grila Antena3, iar o secţiune specială a site-ului antena3.ro va găzdui informaţii şi analize originale.

Concentrându-se pe agenda ştirilor internaţionale, conţinutul « CNN hour »  atât pentru TV, cât şi pentru online va fi produs de CNN International.

Mai mult decât atât, prezentatorii, reporterii, operatorii, redactorii, editorii şi producătorii Antena3 vor avea acces la programe speciale de training realizate atât la Bucureşti cât şi în cartierele generale ale CNN din Statele Unite şi Marea Britanie.

Criteriile deontologice şi principiile profesionale ale celei mai respectate reţele de televiziune din lume se vor adăuga celor pe care echipa Antena3 le-a imbrăţişat în anii de activitate de până acum. 

Noul parteneriat dintre cele două televiziuni de ştiri a fost semnat de Konstantinos Oikonomou, Vicepreşedinte Parteneriate Strategice, din partea CNN şi de Mihai Gîdea, C.E.O. Antena3.

×
Subiecte în articol: audiente cnn
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close