Antena 3 CNN Actualitate Mihai Tudose, ironie la adresa Adinei Vălean "Deturna-v-aș..."

Mihai Tudose, ironie la adresa Adinei Vălean "Deturna-v-aș..."

Mihai Tudose comentează ironic reacția comisarului european pe Transporturi, Adinei Vălean, referitoare la „avionul deturnat de Lukașenko”: "Salut cu mândrie declarația comisarului european 'pe transporturi' despre isprava cu avionul deturnat de Lukashenko! Glumesc, evident", a spus fostul premier al României.

Mihai Tudose, ironie la adresa Adinei Vălean "Deturna-v-aș..."
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    24 Mai 2021   •   17:40

"Deturna-v-aș...

Salut cu mândrie declarația comisarului european 'pe transporturi' despre isprava cu avionul deturnat de Lukashenko!

Glumesc, evident!

În timp ce toată lumea civilizată este oripilată și maxim de nervoasă pe gestul incalificabil de terorism de stat.... comisaru’ european PNL, direct responsabil, se declară mulțumită în numele rudelor celor care au reușit să ajungă la destinație!!!

Vorba unui prieten: "Dacă mai trăia, liberalismul românesc ar fi împlinit azi 146 ani", a scris Mihai Tudose, luni, pe pagina sa de Facebook.

Deturna-v-aș... Salut cu mândrie declarația comisarului european ,,pe transporturi” despre isprava cu avionul deturnat...

Posted by Mihai Tudose on Monday, 24 May 2021

Comisarul european pentru Transporturi a primit critici şi din partea foștilor miniștri de externe din Suedia și Polonia.

Adina Vălean a fost criticată pentru o postare pe Twitter în care a salutat plecarea către Vilnius a avionului ce fusese deturnat la Minsk.

"Cursa Ryanair tocmai a decolat din Minsk spre Vilnius. O veste bună pentru toată lumea, mai ales pentru familiile și prietenii pasagerilor de la bord", a scris Adina Vălean pe Twitter.

"O veste bună pentru toată lumea? Serios? Pentru toată lumea?”, a scris Carl Bild, fostul ministru de Externe al Suediei.

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close