Antena 3 CNN Actualitate Minoră din Bistriţa, bătută cu biciul de asistenta maternală în grija căreia se afla

Minoră din Bistriţa, bătută cu biciul de asistenta maternală în grija căreia se afla

Minoră din Bistriţa, bătută cu biciul de asistenta maternală în grija căreia se afla
Sursa foto: Foto: Video News
09 Dec 2010   •   11:04

O asistentă maternală din Bistriţa, în vârstă de 56 de ani, este cercetată de Poliţie, după ce a lovit-o cu un bici pe fetiţa de 14 ani pe care o avea în plasament. Motivul: ar fi desenat imagini cu caracter obscen şi vulgar într-un caiet.

"În 08.12.2010, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bistriţa-Năsăud cu privire la faptul că asistenta maternală Floarea B., din Mun.Bistriţa, cartier Viişoara, în cursul lunii noiembrie 2010, a agresat-o fizic pe minora Ioana R., care se află în plasament la aceasta", se arată într-un comunicat al Inspectortului de Poliţie Judeţeană (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

"În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, s-a stabilit următoarea stare de fapt: În după-amiaza zilei de 26.11.2010, asistenta maternală i-a aplicat mai multe lovituri cu un bici peste coapse minorei Ioana R. din cauză că i-a găsit un caiet în care avea scrise şi desenate imagini cu un caracter obscen şi vulgar", se mai precizează în comunicat.

Comisia pentru Protecţia Copilului a dispus luarea din plasament a celor doi minori aflaţi în îngrijirea asistentei maternale - fata de 14 ani şi un băiat de 11 ani. În prezent, femeia este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, cercetările fiind continuate de către Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Bistriţa-Năsăud cu făptuitoarea în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: minora
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close