Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea, despre dorinţa lui Băsescu de a organiza un alt referendum: „Tupeul acestui macac este uriaş”

Mircea Badea, despre dorinţa lui Băsescu de a organiza un alt referendum: „Tupeul acestui macac este uriaş”

Mircea Badea, despre dorinţa lui Băsescu de a organiza un alt referendum: „Tupeul acestui macac este uriaş”
de M.T.    |    12 Iun 2013   •   12:20

Mircea Badea a comentat în cadrul ediţiei de marţi a emisiunii "În gura presei” declaraţiile preşedintelui Traian Băsescu, acesta solicitând organizarea unui nou referendum pentru Parlament unicameral şi 300 de parlamentari.

„Înţelegeţi cu ce se ocupă băiatul ăsta? Vrea un nou referendum. Tupeul acestui macac este uriaş”, a spus Mircea Badea.

„Dacă e aşa de importantă voinţa poporului manifestată la referendum, avem unul din 2012. Nu a trecut un an de atunci, deci e mai proaspăt de un an. Referendumul de demitere al preşedintelui României. 7,4 milioane au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu. Dacă tot e să respectăm referendumul, hai să începem cu ăsta!”, a continuat realizatorul.

„Băsescu mai vrea un referendum? Perfect! Să facem încă un referendum, cu aceeaşi întrebare cretină, şi manipulatorie, şi jegoasă cu privire la Parlamentul unicameral. Dar hai să mai facem o dată şi referendumul din 2012. Adică să fie trei întrebări la referendumul ăsta. Una, aia cu 300 de parlamentari. A doua, aia cu Parlament unicameral. Şi a treia: «Îl vreţi demis pe preşedintele Traian Băsescu?»”, a concluzionat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei referendum
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close