Antena 3 CNN Actualitate Mircea Badea: Există tone de interceptări în care se vorbeşte despre intervenţii la cel mai înalt nivel pentru acordarea de energie ieftină către ALRO

Mircea Badea: Există tone de interceptări în care se vorbeşte despre intervenţii la cel mai înalt nivel pentru acordarea de energie ieftină către ALRO

de M.T.    |    29 Iul 2014   •   00:31

În cadrul ediţiei de luni a emisiunii "În gura presei", Mircea Badea a comentat pe marginea celor mai recente dezvăluiri legate de dosarul ALRO.

„ALRO dorea energie ieftină de la statul român. Domnul Stolojan s-a exprimat şi public de câteva ori că trebuie să i se dea lui ALRO energie ieftină”, a spus Mircea Badea.

„Există tone de interceptări ale ruşilor, pentru că acolo sunt nişte ruşi, în care se vorbeşte despre intervenţii la cel mai înalt nivel - la nivel de preşedinte al României - pentru facilitarea acordării de energie ieftină către ALRO”, a adăugat realizatorul.

„Dosarul a fost deschis şi foarte repede a fost închis, după ce s-au schimbat procurorii. Procurorii iniţiali n-au corespuns exigenţelor închiderii de urgenţă a dosarului şi atunci a fost adus de la Braşov un domn, care între timp a fost şi promovat”, a încheiat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei ALRO
Parteneri
x close