Antena 3 CNN Actualitate Misterul din jurul dispariției Cristinei Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Misterul din jurul dispariției Cristinei Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”

Cristina Țopescu s-a stins din viață acasă, fiind descoperită fără suflare duminică seara, după ce apropiații nu mai știau nimic despre ea de aproximativ trei săptămâni. O vecină a intrat în panică după ce jurnalista nu mai răspundea la telefon de zile întregi și a apelat imediat numărul de urgență.

Misterul din jurul dispariției Cristinei Țopescu. Un muncitor face dezvăluiri șocante: „Era un cățel mic, la geam”
14 Ian 2020   •   10:40

Un muncitor din zonă a povestit pentru spynews.ro că jurnalista se ocupa îndeaproape de câinii ei și chiar avea o prietenă care o ajuta cu hrănitul celor patrupezilor pe care îl avea. Bărbatul spune că nu a mai auzit nici un fel de zgomot din casa Cristinei Țopescu și că a fost șocat să afle că s-a stins din viață atât de subit și de misterios. 

Foto: Spynews.ro

"Ea făcea curățenie, muta tomberoanele, avea patru căței în curte. Nu am văzut persoane care să se perinde pe la dânsa, decât o singură femeie pe care n-o cunosc. Micuță, așa, cam de înălțimea ei, undeva la o săptămână, două, venea să o ajute la chestia asta. Când am venit după sărbători pe aici nu se mai vedea nici o mișcare. Am văzut un cățel mic pe la geam, dar n-am mai văzut persoane care să vină, nici gălăgie în casă și nici pe ea. Am văzut la televizor că a murit, am rămas blocat, prost, pe românește. Eu am înțeles că mama ei încă trăiește, mai are doi frați. Ca părinte te îngrijorezi, dacă pleca anunța ea pe cineva, dar ea a rămas pe loc și când un om nu mai dă nici un semn de viață pe îngrijorezi. Chiar dacă nu mai vorbești cu el tot te interesezi.", a spus bărbatul.

×
Subiecte în articol: CRISTINA ȚOPESCU A MURIT
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close