Antena 3 Actualitate Monica Pop, replică în scandalul momentului: Este o gafă politică extraordinar de mare

Monica Pop, replică în scandalul momentului: Este o gafă politică extraordinar de mare

de Georgiana Adam    |    04 Feb 2021   •   12:30
Monica Pop, replică în scandalul momentului: Este o gafă politică extraordinar de mare
Sursa foto: Antena 3

Medicul Monica Pop, care până de curând a condus Spitalul de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, se arată revoltată de decizia primarului sectorului 1 de a tăia finanţarea a patru spitale, printre care şi cel de Ochi.

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a tăiat finanţarea a patru mari spitale. Sunt vizate Spitalul de copii Grigore Alexandrescu, cel mai mare spital de urgenţă din ţară, Spitalul Floreasca, Spitalul de Arşi, precum şi Spitalul de Urgenţe Oftalmologice Bucureşti.

Primarul de la 1 taie finanţarea a patru mari spitale

Prof. dr. Monica Pop, fost manager de spital, spune că aceasta este o gafă politică şi atenţionează că s-ar putea ajunge în imposibilitatea de a mai trata pacienţi.

"Va fi o breșă serioasă în bugetul spitalului, era foarte important ajutorul lor. În afară de utilități, lucru care era foarte important, fiecare spital avea anual o alocație bugetară. 

Monica Pop: Să nu-mi spună mie nimeni că Sectorul 1 nu are posibilitate

Este o gafă politică extraordinar de mare, un lucru care urâțește atât de mult poziția unui primar și partidul din care face parte. 

Să nu-mi spună mie nimeni că Sectorul 1 nu are posibilitate", a spus medicul Monica Pop, fostul manager al Spitalului de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, miercuri seară, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close