Antena 3 CNN Actualitate Mugur Ciuvică: Băsescu a pus la lucru parchetele. M-am înşelat crezând că primele ţintele vor fi din PNL

Mugur Ciuvică: Băsescu a pus la lucru parchetele. M-am înşelat crezând că primele ţintele vor fi din PNL

Mugur Ciuvică: Băsescu a pus la lucru parchetele. M-am înşelat crezând că primele ţintele vor fi din PNL
01 Iun 2013   •   22:16

Preşedintele Grupului de Investigaţii Politice, Mugur Ciuvică, a declarat, în ediţia de sâmbătă seară a emisiunii "Q&A", de la Antena 3, că se aştepta ca Traian Băsescu "să pună la lucru parchetele", însă a crezut că primele victime, "arestări şi anchete", vor fi din PNL, şi nu din trustul lui Dan Voiculescu.

"După alegeri, mie mi-a fost foarte clar care sunt următorii paşi ai lui Traian Băsescu. (...) Că va începe să pună la lucru parchetele, de data asta spunând că sunt ale lui Ponta, nu ale lui. Singurul lucru unde m-am înşelat e că am crezut că primele ţinte vor fi din PNL (...), ca Antonescu să se supere pe Ponta şi să se rupă USL", a declarat Mugur Ciuvică la Antena 3.

Mugur Ciuvică a subliniat însă că ura lui Traian Băsescu pentru Dan Voiculescu este mult mai mare, de aceea a început cu trustul Intact.

Ciuvică a arătat că directorul Antena Group, Sorin Alexandrescu, arestat preventiv pentru 29 de zile, nu este o persoană vizibilă a trustului media, de aceea poate că "vedetele de la Antene" urmează a fi anchetate în dosare fabricate.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close