Antena 3 CNN Actualitate Nicolae Bănicioiu, despre victimele rămase neidentificate: Am cerut INML să prelungească programul

Nicolae Bănicioiu, despre victimele rămase neidentificate: Am cerut INML să prelungească programul

Nicolae Bănicioiu, despre victimele rămase neidentificate: Am cerut INML să prelungească programul
31 Oct 2015   •   21:01

Trei persoane decedate în urma incendiului izbucnit vineri seara, la Clubul Colectiv, mai sunt de identificat la Institutul Național de Medicină Legală (INML), a declarat, sâmbătă seara, la Spitalul de Urgență Floreasca, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu.

"Trei persoane mai sunt de identificat la INML și patru în rest (n.r. la spitale). S-a redus numărul, sperăm ca, în curând, să putem ști despre fiecare toate datele", a afirmat Bănicioiu, citat de Agerpres.

El a precizat că le-a solicitat celor de la INML să prelungească programul.

" I-am rugat pe cei de la INML să mai asigure în continuare toată partea de relaționare și să prelungească programul, au mai rămas trei neidentificați, posibil destul de greu se poate face identificare", a spus Bănicioiu.

Anterior, într-un comunicat al Parchetului General se indica faptul că autoritățile nu au date cu privire la identitatea a cinci persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Clubul Colectiv.

×
Subiecte în articol: Club Colectiv Nicolae Banicioiu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close